עבור לתוכן

מפרט מחשב ב 5.5K בערך כנסו לראות בבקשה..

Featured Replies

פורסם

בבקשה מכל המומחים בפורום הזה.. מה אתם אומרים על המפרט מחשב הזה? הערות ותיקונים בבקשה..

מעבד : מעבד אינטל socket 1366 pin core i7 920 quad

לוח אם : x58 platinum 7.1 2x1glan msi

זכרון : triple 3G kit DDR3 1333MHz geil

ספק כוח : PFC spire 12cm fan 550W real spire

מארז : led+25cm fan ezcool

דיסק קשיח : samsung sata2 16mb 500G

כר. רשת : 1G lan ob

צורב : gh22ns sata lg dvdx22 dl

כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe

או

PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe

בבקשה תגובות חבר'ה תגידו לי אם המחשב הזה שווה משהו.. (אגב המסך שלי הוא LG 22" לרוחב)

פורסם

ספק פשוט מידיי, מארז זול מידיי למפרט הזה ולא מאוורר מספיק, נראה כמו מפרט אייבורי טיפוסי

המחיר זול, אך זה בגלל המוצרים הזולים יחסית לצורכי ורמת המפרט.

הנה מפרט עם כמה תיקונים ע"מ שיהיה מאוזן יותר, ההפרש במחיר נובע ממארז וספק איכותיים ומתאימים למערכת!

מעבד:

Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1632

לוח אם:

Gigabyte GA-EX58-UD4

כמות: 1 - מחיר: ¤1305

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤313

קירור למארז:

Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤72

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤506

זיכרון:

A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ¤525

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB SATA II 16MB

כמות: 1 - מחיר: ¤311

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1322

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ¤75

סה"כ: ¤6196

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤6073

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/j6rx1mce

פורסם

אה, כן, למה לא? לפי דעתי עשה קרוספייר של I7.

ולמה לקחת כ. מסך של ג'יגה? אמרת 22 או 24?

במילים פשוטות, לא פירטת מה הם צרכיך ושימושיך, ועוד כמה תשובות לשאלות שנמצאות אי-שם בנעוץ.

ד.א. איך אחד שקורא לעצמו "בונה מפרטים מחונן" משחרר כך קשקושים ללא אף כיוון בסיסי?

פורסם

הבחור הגיע עם מפרט מסויים ומחיר, משמע כבר בדק מקומות והחליט על מפרט שמתאים לשימושים שלו, או לפחות אפשר לראות שמדובר במחשב משחקים - גם מי שלא גאון יכול להבין את זה

המחשב היה לוקה בחסר ולכן הסברתי מה צריך לשנות כולל דוגמא.

זה לא משנה אם יש לו 22-24 ומעלה במסך, ההבדלים בין 512מגה ל1גיגה בכרטיסים האלו הם באיזור ה100-150שח

יש פה מחשב CI7 סבבה שיחזיק את השנתיים הקרובות בכבוד, למה לא לתת לו עוד קצת יתרון על המשחקים החדשים שיגיעו בטווח הזה ?

פורסם

זה שהוא הגיע עם מפרט מוכן לא אומר כלום - חוץ מהעובדה שאתה בעצמך אמרת שבטח זה אייבורי, לא חסר פה (כמעט כל יום) מישהו שמגיע בשיא ההתלהבות ואומר "אני רוצה בלה בלה בלה... שנתיים לפחות... בלה בלה בלה GTA" (וכמובן מתחיל להתווכח שה-I7 יותר משוכלל וחדש ומעולה ולכן יחזיק עד ל-2023) - זה שבדרך כלל מטרת המחשב שהם רוצים היא גיימינג זה ברור, אבל זה ממש לא אומר שיש להם שמץ של שמץ של (שמץ וחוזר חלילה) מושג שהם ממש לא צריכים את מה שדחפו להם/שראו שהכי יקר (עובדה שהם רוצים I7...).

אתה אמור להבין את זה יותר טוב ממני.

ואדרבה, אם הבנת שאכן המחשב מיועד לגיימינג - הוא צריך I7?! תמיד יש פה ויכוחים אם קוואד או דו אבל על ה-I7 כולם מסכימים (לפחות מי שראיתי עד היום, וראיתי הרבה) שהוא מיותר לשימושים אלה. ואתה, בתור בעל נסיון (ככל הנראה) לא אמור להסיק מזה שהוא אומר שרצונו ב-I7 - שהוא אומר זאת באופן מושכל, לאחר בירורים מעמיקים ובידיעה ברורה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אין על מה להתווכח... באמת תודה על העזרה.. פשוט אחי הגדול (לא מבין כל כך בחומרה) דיבר אם אבא שלי ואמר לו ש ה i 7 זה הדור החדש של המעבדים ושווה להשקיע קצת בשביל כמו שאמרו פה ל שנתיים - שלוש הקרובות.. בכללי זה בערך אותו מארז.. רק שהגעת למחיר של 6K ואין לי את הכסף הזה.. אני ואחי רבנו אם אבא שלי שבועות בשביל שהוא יסכים להגיע ל 5.5K אגב שחכתי להגיד במפרט זה.. שהלוח אם בא אם צלעות קירור הזיכרון בא אם צלעות קירור.. ובמארז יש 2 מאווררים של 12cm ומאוורר צד של 25cm הוא לא יהיה מספיר מקורר?

ואני באמת מצטער שלא הבאתי למה מיועד המחשב.. פשוט אחי הגדול בנה את המפרט הזה בערך..(וכניראה גם אם מישהו מאייבורי כמו שאתם אומרים חחח)

המחשב מיועד אני יודע בשבילי למשחקים סרטים אינטרנט (בעיקר הרבה תוכנות שפועלות ביחד.. כאילו אינטרט, איזה משחק, מוזיקה ואי סי קיו נגיד) ואתם יודעים כל מה שילד בן 17 צריך... אגב שהתייעצתי לגבי הכרטיס מסך אמרו לי שגם 512 יהיה טוב אבל אם אני רוצה להיות מכוסה ממש גם לזמן טיפה לעתיד עדיף להשקיע את ה 100 - 200 שקל האלה..

באמת תודה לכולכם חבר'הההה!!!

פורסם

בואו נעשה קצת סדר:

פותח הדיון - לשימושים שאתה ציינת - משחקים, סרטים ואינטרנט - מערכת מבוססת core i7 פשוט לא משתלמת. נכון שבמשחקים המעבד נותן ביצועים טובים יותר אבל לא באופן שמצדיק את המחיר המוגזם. למשחקים כיום (ובכלל זה גם סרטים ואינטרנט שהם שימושים "זניחים") עדיף מעבד core 2 duo כאשר המעבדים מסדרה E8XXX של אינטל הם המעבדים הטובים ביותר יחסית למחיר למשחקים (בעיקר E8400). כמו כן למעבדים כאלה מספיק לוח אם ב- 500 ש"ח (ולא 1200) וזיכרונות ב 300 ש"ח (ולא 900) ומכאן החיסכון הגדול. ההבדל מול I7 במשחקים ממש לא משמעותי.

לגבי המפרט (אני מניח שהוא מאייבורי):

1. לגבי המעבד (וזה גם משפיע על לוח וזיכרונות) כבד דיברנו למה אין טעם.

2. ספק כח - לא מכיר את spire. עדיף ללכת על ספק אמין מחברה מוכרת.

3. בניגוד למה שאמרו פה המארז דווקא קריר ומאוורר היטב (יש לי כזה). יש לו 2 מאווררי 12 ס"מ, מאוורר צד של 25 ס"מ, והצד העליון והקיר הימני שלו עשויים ב- mesh כך שאין בעייה של הצטברות אוויר חם. מצד שני יש לו כמה חסרונות בולטים - א. לא מבודד רעש בכלל, ב. אין פילטרים והוא צובר המון אבק. ג. פירוק והרכבה מאוד לא נוחים. מניסיון של כשנה עם המארז אני לא ממליץ לקנות אותו.

4. הדיסק הקשיח בסדר גמור.

5. הם סתם מציינים כרטיס רשת. בכל לוח אם יש אחד מובנה היום, וזה לא שונה.

6. הצורב בסדר גמור

7. כרטיס המסך שלקחת מתאים למשחקים כבדים על מסכי 22" full HD ועל מסכי 24" ומעלה. אם אין לך כזה מסך אל תיקח כזה כרטיס. סתם יקר וזולל חשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים