עבור לתוכן

שיא חדש בחום של המעבד + בבקשה המלצות למאורר למעבד דחוף!

Featured Replies

פורסם

ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד:

טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!!

74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך

0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה).

טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מעלות (בטח בגלל שזה קצת התקרר אז לא 74) ישר הורדתי מההספק למעבד וכיבתי את המחשב !!

שהמחשב היה מכובה פתחתי לו את המארז ושמתי עליו שני מאוררים עכשיו אני על המחשב השני שבנתיים החדש (הלוהט) מתקרר ...

טוב אז תשמעו אני חייב אבל פשוט חייב מאוורר ל- מעבד זה לא יכול להמשך ככה אם המאוורר הדפוק שמקבלים אם המעבד של אינטל אז בבקשה בבקשה תמליצו לי על משהו דחוף!!!

(עד 200 שקל)

נ.ב

נראה לכם שיש מצב שנגרם איזה שהוא נזק למעבד? למה נראה לי שהו הריח קצת שרוף/או שזה הדמיון שלי.

פורסם

אנרמקס 120

אנטק 92

איזה קירור יש לך כרגע על המעבד?

פורסם

:\

מצטער לאכזב אותך אבל במקרה עברתי את הטמפ' הנ"ל...

אני עכשיו בצרפת, נחתתי אתמול..... הבאתי את המחשב (רק רכיבים, בלי מארז), אז הנחתי הכל במגירה קטנה כזו וסגרתי....

אני מתחיל לבדוק אימיילים, ופתאום המחשב נכבה.... אני מפעיל מחדש, ורואה בפוסט: "Check system health!"....

הווינדווז עלה, ושוב נכבה.... ככה שלוש-ארבע פעמים, עדשבאמת התחיל ריח של גוף חם (לא ממש שרוף).....

פתחתי את המגירה, אני רואה שהמאוורר של הסינק לא מסתובב, הוא היה תקוע....

ראיתי בביוס 87 מעלות, וישר הבנתי שהוא נכבה לי מקודם כי הוא היה מתוכנת לכבות את עצמו בטמפ' של 90 מעלות.....

אז כמו שאתה מבין אני עברתי את ה-90 עם AMD xp 1700 חנוק בתוך מגירה :)

פורסם

אני עברתי עם הT-BIRD 1400 לשעבר שלי את ה112 מעלות ולא קרה כל נזק למעבד..

שכחת לציין לאיזה מעבד את צריך את הגוף קירור..

פורסם

נדמה לי שהוא התכוון HSF לא מאורר רגיל, לא?

לא קראתי את הכל כי אני עצלן... אבל הוא ביקש מאוורר רגיל ב-200 שקל?! מסופקני!

פורסם

וואללה?! להההההה

ממתי מאוורר עולה 200ש"ח?!

ברור שהוא היתכוון לגוף קירור + מאוורר אבל השאלה לאיזה מעבד..

פורסם

א. COBRA, מה אתה צריך? רק מאורר, או גם החתיכת מתכת הגדולה שעליו? (היטסינק).

ב. איזה מעבד יש לך?

ג. אבנר לקחת את כל המחשב איתך לצרפת? WTF?

פורסם

מצטער לאכזב אותך גם אבל גם אני עברתי את המעלות הנ"ל

ומה אתה צריך כמו ששאלו גם היטסינק (הברזל הגדול) וגם מאוור או רק מאוור

נ.ב

(הוא לקח תמחשב לצרפת )

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד אינטל 2.4C פנטיום 4, אני רוצה לדפוק לא אוברקלוק רצחני!

בנתיים יש לי את המאוורר שבא אם המעבד אינטל לא יודע איך קוראים לו חשבתי לקנות היטסינק ולהישאר אם המאוורר שיש לי עכשיו!

חשבתי על:

Thermalright AX-478

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=1967

פורסם

קצת בלי קשר , אבל תסלחו לי :<

אבנר - אתה גר בצרפת , נסעת לתקופה ארוכה , או שסתם נסעת ולקחת את המחשב ? o_O

פורסם

הAX478 בחירה מצויינת! , אבל לשלב מאוורר של אינטל שהוא 60 מ"מ במבנה לא סטנדרתי ממש לא מתקבל על הדעת בשילוב עם הAX478.

תיקח את הSF2 איתו ותקבל ביצועים פשוט מעולים וגם שהSF2 נמצא בעוצמה בינונית..

פורסם

canibal, אני גר בישראל, וכאן בצרת יש לי משפחה. אני פה למשך חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים