פורסם 2009 בפברואר 216 שנים אז כך שבוע שעבר קניתי מארז שחור אם ידית כולל ספק יזי קול 450 וואט זכרון SINGLE SIDE 1GB DDR-2 800MHZ CEON (חלקים 2)כרטיס רשת און בורס 1 ג'י כ.קול 7.1 OB 8 ערוצים.צורב 22 דיוידי אל ג'י לוח ג'יגה בייט GA-EP43-DS3Lדיסק קשיח w.d 500gb 16mb sata2כרטיס מסך 1GB GF9500 dvi hdmi hdcpמעבד אינטל quad core2 q8200תשלום 2390 ש"ח מזומןהמחשב אני צריך קצת למשחקים קצת לתוכנות קטנות לא גדולות ושהמחשב ירוץ מהר באוינדאוס. XP SP3אם יש הערות בבקשה?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים אם הייתי מקשיב לZrizi פה לא היית קונה את המפרט העלוב הזה שגם ככל הנראה הורכב באייבורי לפי התיאור העילג שלו והרכיבים.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים הרגה אותי השורה הזו ^^ איזה לא חכם היה לעשות את זה למה לא קנית את המחשב שהוא בנה לך..זה מחשב לתפארת במחיר כזה! טוב את הנעשה אין להשיב כבר קנית את המערכת. הכרטיס מסך הזה יחזיק לך משחקים ברזולוציה בינונית מטה, ויעבוד לך בסדר עם וינדוס 7 למשל..לא מזהיר אבל בסדר גמור יעשה את העבודה. חבל יכלת לקחת יותר טוב בכל מקרה תתחדש.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אני מתפלא שהם לא דחפו לך את MSI(על איזיכול הם לא ויתרווגם על המעבד שממש ממש לא מיועד למשחקים ולא מומלץ לקנות)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אם הייתי מקשיב לZrizi פה לא היית קונה את המפרט העלוב הזה שגם ככל הנראה הורכב באייבורי לפי התיאור העילג שלו והרכיבים. לפעמים אני תוהה למה אנחנו מתאמצים בכלל באת, התייעצת, קיבלת מפרט מעולה מזריזי והלכת וקנית מפרט זבל לא מאוזן - WTF נפל עליך? אין טעם לחוות דעת על מחשב שכבר נקנה באופן כללי לא משהו.. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.