פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר זה הפרוייקט שאני הכי רוצה לראות אותו גמור. אחלה תמונה.. +1 תודה לשניכם אני אנסה לעלות את קצב הבנייה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים בהתחלה שקראת את התיכנון חשבתי שלא באמת תעשה את זה, עכשיו אני רואה שאתה מתקדם כל הכבוד!! זה הפרוייקט שאני הכי רוצה לראות אותו גמור. אחלה תמונה.. +1 ערן.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר בהתחלה שקראת את התיכנון חשבתי שלא באמת תעשה את זה, עכשיו אני רואה שאתה מתקדם כל הכבוד!!+1 ערן. כן גם בהתחלה עבדתי לאט לאט אבל עכשיו נגמר בית ספר יש זמן להכל אני מקווה לגמור עד זה כבר
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר בהצלחה אחי! מה תכתוב על הראש? לא גיבסון נכון?לא, לא חושב אני אולי אכתוב משהו אחראם למישהו יש איזה הצעות ללוגו יפה או משהו אני אשמח.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים כן גם בהתחלה עבדתי לאט לאט אבל עכשיו נגמר בית ספר יש זמן להכל אני מקווה לגמור עד זה כבר אל תדאג, כולנו מאחוריך ד"א, אולי תכין חתימה נחמדה לכינוי שלך alonezer או שתבקש שיכינו ותשים אותה עם הראש אם היא תצא יפה?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר חתימות זה בדרך כלל כזה צבעוני אבל אם זה יהיה בפונט יפה או משהו אז בשמחה אני אסכים.אם תאמר לי איפה לבקש אני אבקש חחח אין לי מושג בפוטושופ
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש של השבלונות מהעמודים הקודמים- במה הם עוזרים? אגב, מה זאת החולצת בצפר הזו? עוד יחשבו שאתה עושה פירסום ויתנו לך מפה באן.. ולסופו של דבר- נראה טוב מאוד ובהצלחה- מחכה לסוף!
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר הראוטר הוא כלי שמאוד מאוד קשה לשלוט עליו בלי שבלונות. בגלל זה להרבה ראשים יש Ball Bearing הטבעת שנמצאת מעל הראש שחותך. הטבעת הזאת היא בול ברדיוס של הראש ככה שהם נמצאים באותו קו. כשאתה עובר עם שבלונה על עץ אז השבלונה נשארת בצורה המקורית שלה אבל העץ משתנה לצורה של השבלונה וככה יוצא צורה יפה ומושלמת לפי השבלונה. מקווה שזה מסביר טוב. חחח רצתי לנגריה ישר אחרי בית ספר מה אני יעשה. ותודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.