עבור לתוכן

שאלה בקשר לכבל TV-HDMI שיש באקס-בוקס אליט

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכבל הזה

xbox_360_hd_cable_component.jpg

השאלה שלי האם הוא יכול לתת לי איכות כמו שהכבל HDMI TO HDMI נותן ?

ובנוסף, איך בדיוק אני מחבר אותו ל-LCD או שזה אותו דבר כמו שאני מחבר אותו לטלוויזיה רגילה (צהוב= וידאו אדום לבן=אודיו) כי יש שם צבעים נוספים

כמו ירוק אדום וכחול...

תודה לעונים

נ.ב

כבל HDMI TO HDMI רגיל שקונים מחנות כמו ACE או כל חנות קולנוע יתאים ל-XBOX ?

פורסם

לא אותה איכות כי זה כבל אנלוגי ולא דיגיטלי כמו HDMI אבל בתמונה הוא יהיה יחסית קרוב (בסאונד - פחות).

בקשר לאיך מחברים - אם תחבר את הצהוב בשביל הוידאו - תקבל את האיכות הכי גרועה שאפשר.

חבר את האדום ירוק כחול לכניסה מתאימה , את הצהוב תשאיר לא מחובר.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא אותה איכות כי זה כבל אנלוגי ולא דיגיטלי כמו HDMI אבל בתמונה הוא יהיה יחסית קרוב (בסאונד - פחות).

בקשר לאיך מחברים - אם תחבר את הצהוב בשביל הוידאו - תקבל את האיכות הכי גרועה שאפשר.

חבר את האדום ירוק כחול לכניסה מתאימה , את הצהוב תשאיר לא מחובר.

ליביו

דבר ראשון תודה

דבר שני יש לי שאלה: יש בטוח ב-LCD מאחורה כניסות שמתאימות לירוק כחול ואדום, האם הם מסומנות בצבעים האלה שככה יהיה לי יותר קל לראות אותם ?

ועוד משהו: אם אני קונה כבל HDMI TO HDMI הוא גם מוציא אודיו או רק וידאו ?

פורסם

בLCD שלך אמור להיות חיבור לזה. הצבעים אמורים להתאים, אבל אם לא החיבור נקרא גם Component או YPbPr. קרא בויקיפדיה אם אתה באמת רוצה חפירות.

פורסם
  • מחבר

בLCD שלך אמור להיות חיבור לזה. הצבעים אמורים להתאים, אבל אם לא החיבור נקרא גם Component או YPbPr. קרא בויקיפדיה אם אתה באמת רוצה חפירות.

פשש תודה אחי שפכת לי קצת אור בנושא... ובקשר לסאונד זה לא כזה משנה כי אין מערכת קולנוע ביתי...

יש לי מתג קטן על הכבל של האקס-בוקס שרשום עליו TV או HDMI מה לבחור (כמובן בהנחה שאני מחבר את האדום ירוק כחול) ?

נ.ב

יש לי גם כבל כזה שקיבלתי

131322-xbox_cable1_350.jpg

תוכל להגיד לי מה התפקיד שלו בכוח ?

פורסם

החיבורים השמאליים, אדום לבן, וזה סתם סטריאו. החיבור הימני הוא spdif ומאשר להעביר סאונד ב5.1 ערוצים (או אפילו 7.1, לא יודע במה תומך הxbox). אם יש לך רסיבר עם כניסה כזאת אתה יכול לחבר אותו אבל בשביל זה אתה צריך לקנות סיב אופטי.

בקשר למתג - תנסה עד שתראה משהו על המסך, או שמישהו עם xbox יענה.

פורסם
  • מחבר

החיבורים השמאליים, אדום לבן, וזה סתם סטריאו. החיבור הימני הוא spdif ומאשר להעביר סאונד ב5.1 ערוצים (או אפילו 7.1, לא יודע במה תומך הxbox). אם יש לך רסיבר עם כניסה כזאת אתה יכול לחבר אותו אבל בשביל זה אתה צריך לקנות סיב אופטי.

בקשר למתג - תנסה עד שתראה משהו על המסך, או שמישהו עם xbox יענה.

נראה לי שהבנתי משהו...

הכבל הזה שהראתי לך בתגובה האחרונה זה הכבל למקרה שאתה מחבר רק HDMI , כי הוא תופס את מקומו של הכבל עם הקומפוננט.

אבל מה קורה במקרה שאני מחבר HDMI ומחבר גם את הכבל של הקומפוננט אבל במקום הוידאו אני מחבר את האודיו רק, ישמעו משהו ?

פורסם

HDMI זה כבל שמשדר גם סאונד וגם וידאו בצורה דיגיטלית - הוא הצורה הכי טובה (במיוחד אם אין לך מערכת קולנוע ביתית שתסבך את העסק)

אם אתה מחבר את הקומפוננט ויש סאונד אבל אין תמונה - אז זה בגלל שהוא עדיין חושב שהוא משדר על קואקס (הצהוב).

מה תעשה: חבר את הצהוב בערוץ אחד ובערוץ שני את הקומפוננט (בטלוויזיה) גש לערוץ שמופיע בו תמונה ובהגדרות תצוגה (ממש אין לי מושג איפה זה בידיוק - זה פשוט ההיגיון לפי הps3 ומחשבים) שנה לקומפוננט - התמונה תיעלם ותופיע בערוץ של הקומפוננט.

בהצלחה.

ואכן בימינו קומפוננט לרוב מתייחס לYPbPr במקום RGB (אבל הסכמה הקלאסית נשארה)

ליביו

פורסם
  • מחבר

HDMI זה כבל שמשדר גם סאונד וגם וידאו בצורה דיגיטלית - הוא הצורה הכי טובה (במיוחד אם אין לך מערכת קולנוע ביתית שתסבך את העסק)

אם אתה מחבר את הקומפוננט ויש סאונד אבל אין תמונה - אז זה בגלל שהוא עדיין חושב שהוא משדר על קואקס (הצהוב).

מה תעשה: חבר את הצהוב בערוץ אחד ובערוץ שני את הקומפוננט (בטלוויזיה) גש לערוץ שמופיע בו תמונה ובהגדרות תצוגה (ממש אין לי מושג איפה זה בידיוק - זה פשוט ההיגיון לפי הps3 ומחשבים) שנה לקומפוננט - התמונה תיעלם ותופיע בערוץ של הקומפוננט.

בהצלחה.

ואכן בימינו קומפוננט לרוב מתייחס לYPbPr במקום RGB (אבל הסכמה הקלאסית נשארה)

ליביו

תודה רבה לך, הבנתי :)[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:17:17

תודה רבה רבה לך, עזרת לי גם אתה עכשיו פחות או יותר הבנתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים