עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד - 6500-7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח

אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M).

אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע.

שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT.

מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ...

תודה !!!!

פורסם

מהם השימושים שלך במחשב?

פורסם
  • מחבר

סרטים , אופיס , אינטרנט , מוזיקה .. כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהרגיל ..

אני לא רוצה לקחת Santa Rosa , אני רוצה Centrino2 .

פורסם

אם השימושים שלך לא כוללים משחקים או עיבוד גרפי מסוג מסויים אין טעם לקנות מחשב עם כרטיס מסך נפרד או "טוב מהרגיל". זה לא יתן לך יתרונות ובעיקר יתן לך חסרונות.

הדגם הכי מומלץ לדעתי זה ה-Dell E6400, מחשב 14.1" עם איכות טובה, אחריות עסקית לשלוש שנים, חיי סוללה טובים ומסך מאט. קיים בהרבה קונפיגורציות, בתקציב שלך אפשר לקבל עם מסך בעל רזולוציה גבוהה מהסנדרט ומפרט יפה. אין לך צורך בכרטיס המסך הנפרד, הייתי מבררת האם ניתן לקבל בארץ בקונפיגורציה בעלת מסך LED ברזולוציה גבוהה אבל בלעדיו.

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Latitude+E6400.htm

החסרון היחיד שלו מבחינתך יהיה חיבור DisplayPort ולא HDMI. ניתן להמיר מ-DP ל-HDMI עם מתאם (אם כי תצטרך לקנות אחד כמובן והם עדיין לא הכי נפוצים) . בכל מקרה לא תמצא כבר היום מחשבים חדשים עם S-Video ואי אפשר לקבל גם S-Video וגם HDMI.

אם אתה כן רוצה חיבור HDMI תצטרך ללכת על מחשב צרכני והתקציב שלך למען האמת גבוה מידי בשביל מחשב צרכני שיתאים לצרכים הללו. כמעט כל מחשב נוכחי יתאים, הוורסיה של dv5 שציינת היא ממש Overkill בשביל השימושים הללו אבל אתה יכול להסתכל על גרסאות אחרות של אותו המחשב שלא מכילות כרטיס מסך מהרמה הזו. ב-14.1" יש גם את אחיו הקטן, ה-dv4. אפשר לבדוק גם את ה-1537 של דל או את סדרת ה-SL של לנובו (13.3", 14.1" או 15.4") שחלקה מציעה מסך מאט.

אם אתה מנייד את המחשב באופן קבוע אני ממליצה על גודל של עד 14.1".

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מתנייד איתו , למען האמת כמעט ולא .. בעיקר בבית ... אולי פה ושם

אז העדיפות היא למסך של 15.4" ומעלה .

ה-E6400 נראה לי עסקי מדי , גם לא ממש נראה משהו מבחינת עיצוב ..

אני יודע שהתקציב גבוה יחסית , אבל אלו המחירים שראיתי את הדגמים של HP החדשים

לגבי הכרטיס מסך , כרגע לפחות הוא לא ישמש למשחקים או לעיבוד גרפי כלשהו ... אני רוצה לשמור את האופציה.

ה-HDMI חשוב לי נורא , אני מתכוון לחבר אותו ל-LCD FULL HD ולמערכת קולנוע

למה את קוראת מחשב צרכני ???

ראיתי גם את הסדרה של ה-DV5 .

יש כמה דגמים של מחשבים שאני עכשיו בודק:

HP

DV-1060,DV7-1150,DV5-1179,DV5-1190

DV9940EJ

לפי מה שהספקתי לראות , לכולם יש HDMI וכרטיסי מסך טובים , בחלק אולי כרטיס פשוט יותר

ויש גם את ה-HP HDX16t שמוגדר כגיימינג ..

DELL

Dell Studio 1537 V9400

XPS16 , XPS15

Sony VGN-FW198UH

FW11ZU

מכירה את הדגמים או חלק מהם לפחות? כולם Centrino2 תקני אותי אם אני טועה ...

תודה !

פורסם

אני לא ממש מתנייד איתו , למען האמת כמעט ולא .. בעיקר בבית ... אולי פה ושם

אז בשביל מה אתה צריך נייד?

למה את קוראת מחשב צרכני ???

מחשב צרכני/ עסקי זו חלוקה מקובלת לשני סוגים של ניידים (יש עוד סוגים אבל הם לא רלוונטיים כאן) שמציעים תכונות שונות בהתאם לקהל אליו הם מיועדים כביכול. מחשבים צרכניים הם מחשבים זולים יותר, באיכות נמוכה יותר, כמעט תמיד עם מסכים מבריקים, חיבורי מדיה כמו HDMI ופונקציות כמו כפתורי מולטימדיה ושלטים, עיצוב מבריק/ נוצץ/ צעקני וכו'. מחשבים עסקיים הם מחשבים באיכות הרבה יותר טובה, יקרים יותר, בדר"כ עם מסכי מאט ועם פונקציות עסקיות כמו הגנה על הדיסק הקשיח ועיצוב שקט.

מכירה את הדגמים או חלק מהם לפחות? כולם Centrino2 תקני אותי אם אני טועה ...

הם כולם Centrino 2 מלבד ה-XPS 15 וה-dv9940ej. יש בין הדגמים שציינת הבדלים גדולים ברמת כרטיסי המסך. כל הדגמים סטנדרטיים למדי מבחינת איכות, מלבד ה-XPS 16 שלגביו אני לא יודעת (אין אותו בארץ ביבוא רשמי עדיין) אם כי ה-dv5 עשה עלי רושם קצת יותר טוב מרוב החלופות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הכיוון זה מחשב צרכני .. שלטים,כפתורים,HDMI וכו' וכו' .. אלא אם כן יש עסקי עם כל זה .. העיצוב של העסקי לא משהו..

המחשב לא בשבילי. מישהו ביקש ממני למצוא לו מחשב נייד , סביר להניח בשביל לחסוך מקום בבית וגם מטעמי נוחות לטייל מהסלון לחדר :hi:

אמרתי לו אתמול לעשות סיבוב ולראות מחשבים .. הוא ראה את ה- HDX18t של HP , שעולה קרוב ל-10000 (!).

אני חושב שנלך על אחד ה-HP's למרות שגם ה-DELL נראים לא רע ... יש המלצות לדגם מסויים לאו דווקא אחד מאלה שרשמתי פה ... או דגמים נוספים ????

פורסם
  • מחבר

אנשים? מישהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים