פורסם 2009 בפברואר 216 שנים חנות מעולה לפי תגובות ולפי מפרטים שלפעמים אני עוזר לאנשים לבנות המחירים ממש טובים. אם רק הייתי יודע שהם באיזור חיפה לפני שקניתי את המחשב
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים באותו זמן שלקח לך לחשוב להזכיר אותי כאן . זה לא קשור לתראד תאפשר לי לשלוח לך הודעה אישית .
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים יאי איזה מגניב יש לי יום הולדת ב 14 לפברואר יהיה מגניב אם אזכה במשהוא! תודה HWZONE ו TMS! יש לנו באותו יום
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים חבר'ה נו לא נראה לכם מוגזם כל הספאם הזה? חאלס. זה דיון ראשי של הגרלה - אף אחד לא חושב שתגידו דברים ברומו של עולם ולהגיד "מקווה לזכות, תודה לחנות ולאתר" זה אחלה - אבל להתחיל עם תאריכים יומולדת וכו'? באמת, דיי.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים חבר'ה נו לא נראה לכם מוגזם כל הספאם הזה? חאלס. זה דיון ראשי של הגרלה - אף אחד לא חושב שתגידו דברים ברומו של עולם ולהגיד "מקווה לזכות, תודה לחנות ולאתר" זה אחלה - אבל להתחיל עם תאריכים יומולדת וכו'? באמת, דיי. אפשר לנעול את הטופיק ולנעוץ אותו , ככהכולם יראו
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים טיפשותי היא רבה ולכן לא כ"כ שמתי לב:מתי ההגרלה ואיך ומתי יורכזו המנצחים בה?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים תקרא ותדע הכל.כמה עצלנים בני אדם יכולים להיות, לעזאזל.לעמוד ההרשמה להגרלה עם כל הפרטים
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אפשר לזכות ביותר ממשהו אחד? (שאלה מפגרת אבל אני צריך איזה מארז שקט ובדרך לא יזיק גם גוף קירור או אולי גם ספק :)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים חחח אנשים כאן מתכננים תוכניות על הפרסים כיאילו שהם כבר זכותבינו... אתם לא תזכו D:
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אפשר לזכות ביותר ממשהו אחד? (שאלה מפגרת אבל אני צריך איזה מארז שקט ובדרך לא יזיק גם גוף קירור או אולי גם ספק :) לא. המטרה פה היא לצ'פר כמה שיותר גולשים וחברי קהילה. מה זו האנוכיות הזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.