פורסם 2009 בפברואר 116 שנים נרשמתי כבר אתמול בלילה. בכל אופן, חבל שאין הגרלה מיוחדת למשתמשים קבועים במיוחד - כאלו מעל 25 אלף הודעות 8) אתה בטח מתכוון ספארמים במיוחד .. - ועכשיו ברצינות, כן ירבו אנשים כמוך, שאוהבים לתרום לפורום. ישר כוח.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים נרשמתי כבר אתמול בלילה. בכל אופן, חבל שאין הגרלה מיוחדת למשתמשים קבועים במיוחד - כאלו מעל 25 אלף הודעות 8) נדמה לי שרק אתה תשתתף בה, ובאורח פלא תזכה בה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים למה צריך דירה ברישום? לא מספיק טלפון ואימייל ..רשמתם דירה בכתובת?מפסיק לשאול את זה ..זה לאימות נתונים (במקרה של זכיה) ומניעה של כפל השתתפות.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים תגידו מה צריך לרשום שמה בדואר בתופס הרשמה הזה עד עכשיו לא הבנתירשמתי את המספר בית שלי ועיר זה בסדר נכון?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים קניתי אצלהם מארז מקלדת עכבר מסך ואני מאד מרוצה, אחלה חנות ואחלה יחס אנוש.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים נקווה לטוב בהצלחה לכולם. אני רק מקווה שזה לא יעודד אנשים פה להתחיל להספים כדי לעבור את ה250 הודעות
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים יאי איזה מגניב יש לי יום הולדת ב 14 לפברואר יהיה מגניב אם אזכה במשהוא! תודה HWZONE ו TMS!
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר מה קורה אם מישהו עובר את ה-250 פוסטים בין הרישום שלו להגרלה למועד ההגרלה בפועל?כלומר, מה המועד הקובע לצורך קבלת עדיפות בהגרלה?המועד הקובע הוא תאריך פתיחת ההגרלה - כלומר ה-1 לפברואר. כל ההודעות אחרי התאריך הזה לא נחשבות (אבל זה בסדר, לכולם יש סיכוי לזכות, לא רק למי שעם 250+ הודעות).באמת נכניס את זה לחוקים. תודה.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים יוזמה מבורכת, כל הכבוד למנהלים ולמנהלי TMS! בהצלחה לכל חברי הפורום. כן, גם לך, bluemail
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים כל הכבוד על היוזמה! ח"ח!ויש לי שאלה על הדרך, אתם תצרו קשר עם הזוכים גם טלפונית? (נניח אם מישהו בצבא ואין לו דרך להכנס לאימייל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.