פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלום!בזמן האחרון מופיע אצלי שגיאה מוזרה,פתאום המסך נהפך כחול וכותב לי שיש שגיאה,מריץ כול מיני ניראה לי סוג של בדיקות כשל ומפעיל את עצמו מחדשחשבתי במקרה הזה לעשות גיבוי ופירמוט.מישהו יכול לעזור לי בתהליך,להסביר לי את לפרמט אותו?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אוקיי אבל זה התחיל רק לאחרונה,אולי זאת יכולה להיות שגיאה במערכת הפעלה,פשוט אני אפרמט ויכניס במסודר הכול מחדש
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים ^ אתה מתכוון לברירה אחרונה בכל מקרה בגלל ציפורן חודרנית לא כורתים את הרגל אם אתה מבין למה אני מתכוון.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אוקיי אז אם לא לפרמט מה לעשות?עד היום הכול עבד כמו שצריך.זה פתאום התחיל לקרות
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אוקיי התייחסתי[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 20:17:27אבל עדיין לא איתרתי את הגורם לבעיה,ואני משתמש באותם תוכנות הרבה זמן ולא יכול להיות שפתאום הכול קורס בגלל זההוא גם אומר לי שיש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ואין בעיה בהתקנות ובחיבורים
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים המלצתי עליו כי יש לי ניסיון טוב איתו ובגלל שזה פשוט קובץ הרצה(הגרסב החינמית) ואין צורך בשום התקנה.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר בסדר נבדוק,תודה[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 22:41:18התחלתי בסריקה והוא כבר גילה סוס טרויאני
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר הוא בנתיים גילה שני סוסים טרויאנים,ועל אחד מהם היה כתוב סטארטר,אז ניראה לי שזה הווירוס שגרם למחשב לאתחל את עצמו כול פעם מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.