עבור לתוכן

עזרה עם נייד, קיבלתי נייד חדש של טושיבה מגרמניה בלי דיסקים :(

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה

http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921

^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו..

האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ?

האם זה מחשב סבבה ? דבר אחד הבחנתי שיש שם יותר זכרון ממה שמצויין בעמוד של טושיבה יש שם יותר דיסק קשיחה משהו כמו 320 אם אני לא טועה וגם יש שם 3 GB זכרון...

פורסם

למה דיסק

אם לדרייברים הם כבר מותקנים על המחשב

ואם ל WIN VISTA הוא יושב לך במחיצת שיחזור בדיסק הקשיח ניתן בצורה ידידותית ובממשק נחמד ליצור דיסקים של שחזור המערכת

ממש כמו דיסקים של פרמוט

אל תדאג ככה כל המחשבים החדשים

דיסקים היום כבר לא הולכים

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה אומר שיש שם דיסק שחזור באמת מופיע לי אייקון של תוכנה שדומה לזה, השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות את הדיסק ולשחזר לאנגלית ?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 18:34:36

מישהו ? זה ממש חשוב, אני לא יודע מה לעשות כלומר האם לעשות למחשב פורמט ואז להוריד את מה שאני צריך מהאינטרנט ? או שיש איכשהו דרך המחשב עצמו לעשות באקאפ אבל לשפה האנגלית..

והאם הCDKEY של הויסטה תופס בכל השפות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים