עבור לתוכן

צריך מפרט מחשב עד 3000 ש"ח למשחקים קלים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים..

אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר.

תודה :)

פורסם

מה גודל המסך?

מעבדי אינטל‏ Price Units Total

Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB 595 1 595

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total

P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 370 1 370

זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total

2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 310 1 310

כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total

9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 600 1 600

דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total

320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 240 1 240

צורבים‏ LG Price Units Total

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115

מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total

Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115

מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total

Centurion 534 Black (No PSU) 250 1 250

ספקי כוח‏ Hec Price Units Total

500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 280 1 280

מחירון עבודות במעבדה‏ Price Units Total

הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 60 1 60

Total price 2935 ¤ לפי מחירון מזומן של KSP.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה (:

מסך נכון לעכשיו 19" ויש סיכוי שנקנה 21" בקרוב

מה אתה אומר על המפרט?

פורסם

מפרט טוב מאוד אך כמה הסתייגויות:

- למה HDD של 320 כשאחד של 500 עולה ממש קצת יותר ונותן מעל 50% יותר נפח?

- ספק הכוח שנבחר אינו מומלץ במיוחד. ספק SEASONIC באותו המחיר יהיה בחירה טובה יותר.

- גם החנות לא משהו, מבחינת אמינות ושירות לקוחות. גם כאן יש אופציות עדיפות באותו המחיר.

*************עריכה***************

- ועכשיו רק שמתי לב להערה "קלים" ליד המילה "משחקים". במקרה הזה אין שום צורך בכרטיס המסך המוצע, אך כדי שאוכל לפרט יותר תאלץ לתת את הגדרתך ל"קלים".

פורסם
  • מחבר

תראה משחקים קלים בשבילי זה משחקי רשת כמו קאונטר סטרייק ודברים בסגנון

אבל שהמחשב לא יהיה גרוטאה יותר מידי שיהיה אפשר להתקין מידי פעם משחקים חדשים שיוצאים כמו GTA וכאלה אבל לא באיכות גבוהה..

מה מבין המפרטים הכי מתאים לצרכים שלי?

פורסם

כך את - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 - שרשמו ממקודם..

שיוצא - 2650שח

ומה שאני חושב...תוסיף עוד 200-300שח למעבד E8400

ובערך עוד 200-300 שקל לכרטיס מסך HD4850 או שאתה אפילו לא חייב זה הכל תלוי בכמה אתה באמת חושב שיצא לך לשחק במשחקים חדשים..

אבל בסופו של דבר במקסימום יצא לך 3250..בישביל מערכת ליגה...אז תעשה את החישובים אני אבל אומר המעבד זה משהו שאל תוותר עליו הרבה יגידו לך עזוב הE7300 יספיק העיקר שהכרטיס מסך יהיה חזק ושלא יהיה צואר בקבוק וכו' וכו' שאתה בסוף צריך להבין דבר אחד...להביא מעבד חלש וכרטיס מסך חזק יהיה סבבה במשחקים אבל פתאום תרצה להפעיל כמה תוכנות חזקות והמחשב לא זז ואתה לא תבין למה אתה תגיד לעצמך השקעתי אבל 900 שקל על כרטיס מסך והמחשב לא זז?!?!?...אני יביא לך תרופה למכה...כרטיס מסך אחראי על עיבוד גרפי בזמן אמת ז"א להריץ משחקים שזה יגיע לפעולות שהמעבד לבד פועל אתה תתבאס שלא השקעת עוד קצת למעבד הרבה יותר חזק...

פורסם

- גם החנות לא משהו, מבחינת אמינות ושירות לקוחות. גם כאן יש אופציות עדיפות באותו המחיר.

אשמח (מאוד) לדעת מאיפה המסקנה הזו, גם בפורום הזה וגם באחרים, זו פעם ראשונה שאני שומע את זה. (וגם טרחתי לערוך חיפוש)

אני אישית כבר לקוח קבוע שם.

פורסם
  • מחבר

כך את - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 - שרשמו ממקודם..

שיוצא - 2650שח

ומה שאני חושב...תוסיף עוד 200-300שח למעבד E8400

ובערך עוד 200-300 שקל לכרטיס מסך HD4850 או שאתה אפילו לא חייב זה הכל תלוי בכמה אתה באמת חושב שיצא לך לשחק במשחקים חדשים..

אבל בסופו של דבר במקסימום יצא לך 3250..בישביל מערכת ליגה...אז תעשה את החישובים אני אבל אומר המעבד זה משהו שאל תוותר עליו הרבה יגידו לך עזוב הE7300 יספיק העיקר שהכרטיס מסך יהיה חזק ושלא יהיה צואר בקבוק וכו' וכו' שאתה בסוף צריך להבין דבר אחד...להביא מעבד חלש וכרטיס מסך חזק יהיה סבבה במשחקים אבל פתאום תרצה להפעיל כמה תוכנות חזקות והמחשב לא זז ואתה לא תבין למה אתה תגיד לעצמך השקעתי אבל 900 שקל על כרטיס מסך והמחשב לא זז?!?!?...אני יביא לך תרופה למכה...כרטיס מסך אחראי על עיבוד גרפי בזמן אמת ז"א להריץ משחקים שזה יגיע לפעולות שהמעבד לבד פועל אתה תתבאס שלא השקעת עוד קצת למעבד הרבה יותר חזק...

אוקי יכול להיות שאני אוסיף באמת בשביל מעבד אבל כרטיס מסך לא בטוח כי אין ממש טעם :) תודה על העזרה!

לגבי KSP אני גם לקוח שלהם בסביבות ה5 שנים ועדיין לא נתקלתי בבעיות איתם.. להפך אני אפילו מעדיף שזה יהיה מהם כי הם קרובים לבית שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים