פורסם 2009 בפברואר 116 שנים טוב אני רוצה להזמין את המחשב הזה , זה מחשב זה למשחקים כבדים לא בנוי לOC אני רוצה שזה יעבוד לי על הרזולציה הכי גבוה שיש .. בלי תקיעות עם יש שיפורים או דברים כאלה תגידו לי עכשיו למה אני הולך להזמין התקציב שלי הוא 4,500 ש"חhttp://i43.tinypic.com/21njn8y.jpg
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלושה דברים שכדאי לשנות ספק כוח של TT מסדרת TR2 הם ברמה של ג'נריים תקח קורסייר VX450 איכותי טיליםוהלוח אם אתה יכול לרדת לאותו דגם רק P43 הוא מצויין רק לא תומך בCFזיכרון אפשר לקחת פשוטים יותר של G.SKILL שהם יותר זולים אבל מצויינים
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים עד שסיימתי לכתוב את ההודעה ראיתי שכתבת כבר את אותם הדברים בול...ספציפית לגבי לוח הייתי לוקח p43dsl3 של גי'גהבייט
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אוקיי , הבנתי . עוד משהו חוץ מה המארז והספק וe43 הכרטיס מסך והמסך יתאים לי לרזולציה גבוה ובלי תקיעות ?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר תלוי ברזולוציה תלוי במשחק ותלוי בהגדרותבמשחקים כבדים נגיד אני ירצה רזולציה גבוה נגיד רזולוציה 1650\על משהו לא זוכר אבל משחקים כבדים כמו GTA IV ועוד כבדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.