עבור לתוכן

התייעצות| בקשר לאנטי וירוס לSBS ל-5 תחנות...

Featured Replies

פורסם

שלום לאבא שלי יש עסק.

בעסק יש משהו כמו 4-5 מחשבים (לא כולם חדשים הם פחות מתעסקים עם מיחושב) בכל מקרה יש להם

שרת SBS (אני מעריך לגיבויי חשבשבת וכו) והחברה שנותנת להם שירותי מיחשוב הציע להם את הדבר הבא:

אנטי וירוס NOD 32 רישיון לשנה אחת במחיר 1617 (המחיר כולל מעמ)

השאלה שלי אם עסק כזה שהשימוש העיקרי שלו במחשב זה חשבשבת ואימייל פה ושם צריך כזה דבר או שהוא יכול (אם בכלל) להשתמש באנטי וירוס חינמי כגון AVG וחבריו...

תודה רבה אתם יכולים לחסוך לי פה כסף :)

יום טוב

פורסם

עד כמה שזכור לי, רשיון של NOD32 למחשב אחד עולה פחות ממאה ש"ח..

פורסם
  • מחבר

השאלה אם יש איזה עלות נוספת לSBS אני לא ממש מבין זה משהו לשרת אתה מבין....לא ממש בקיא בזה...

פורסם

זה כבר מעלי, סורי (:

פורסם
  • מחבר

מחיפוש באינטרנט אני מבין שאין אפשרות להתקין התוכנות החימניות על מערכת ההפעלה הזאת...לכן חייבים לקנות..

אבל אם אני אשים ידנית על כל ה-5 מחשבים שיש עליהם XP תוכנה חינמית אז איזה סיכון כבר יהיה לסרבר?

פורסם

אני ממש לא ממליץ על אנטיוירוסים חינמיים. יותר מדי איומים עוברים על פניהם בלי להתפס, מכר שלי נכווה לא מזמן מAVG וAVIRA וזה עלה לו כמה אלפים.

קח לפחות NOD32 או קספרסקי. משהו כמו 80-90 ש"ח לרשיון.

פורסם
  • מחבר

העניין שאי אפשר להתקין חינמיים על SBS זו מערכת נפרדת השרת עצמו גם צריך אנטי וירוס...אין ברירה צריך לקנות למרות שבשימוש באינטרנט לא גדול אבל עדיין עדיף להיות בטוחים...

השאלה אם אני מוריד אנטי וירוס חינמי לכל מחשב רגיל עם XP שבעסק אז לא יחדור שום דבר לשרת=הגנה סבבה לא?

אגב בחינמי יש את אווירה שהוא אחלה אנטיוירוס

פורסם

מכר שלי נכווה לא מזמן מAVG וAVIRA וזה עלה לו כמה אלפים.

לגבי אווירה, סתכל למעלה.

פורסם
  • מחבר

עדיין זה לא קשור מי אמר לך שנוד 32 היה עוצר את הוירוס?אולי הוא לא טיפל בו כמו שצריך?לא יודע אבל העניין שעוד לא הבנת שמדובר פה באנטי וירוס לSERVER ולא לXP....לא מאשים אותך אבל אם יש מישהו נוסף שיוכל לעזור לי זה יהיה נחמד

פורסם

אם NOD32 לא היה עוצר את הוירוס אז יש מישהו להאשים כי שילמת על זה.

כשאנטיוירוס חינמי כושל, מה תעשה? לא שילמת עליו, אז לא חייבים לך כלום.

פורסם
  • מחבר

אחי הויכוח פה הוא לא איזה אנטי וירוס לשים...אלא אם בכלל ...(ז"א לשים חינמי במקום) אם אני כבר שם אז זה NOD32 ...

פורסם

אני חושב על משהו אחר. אולי שיתקינו בנוסף לאנטיוירוס חינמי גם sandboxie ואז יריצו תוכנות חשודות בתוכה.

אם זה קבצים זדוניים, לא יקרה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים