עבור לתוכן

קירור לפנטיום 4 מסדרת C

Featured Replies

פורסם

חחחחחחח

לא יודע מה יש אצל אחרים, אצלי הזלמן ממש תותח !

2.4C @ 3.025 ב1.625 V ולא עובר 46 במאמץ !

ד"א, חשבתי על מה שאמרת עם המשקל, אני באמת אבדוק איך הוא כשהוא לא בניצב.

פורסם

קודם כל כמו שקובי אמר -

אפשר להגיע לתוצאות מדהימות גם עם קירור רגיל של אינטל, אני את ה 3.5 עשיתי עם קירור רגיל - אמנם זה לא יציב לאורך זמן, אבל 3.2-3.3 אפשר להגיע גם בלי להעלות מתח והסינק המקורי מספיק בהחלט בשביל זה, גם ככה בעבודה רגילה ביום יום לא צריך יותר מה 3GHZ.

לגבי סינקים -

כשאני וקובי היינו ביחד בזיגזג לבדוק איזה לוח, בדקנו AX478 ובדקנו VOLCANO 7 עם המתאמים ל 478 והסינק המקורי נתן תוצאות יותר טובות משניהם, והלוח היה במצב מאוזן ...

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

הזלמן בא עם תמיכה מלמעלה ומלמטה ולכן הוא לא יכול לזוז נכון?

פורסם
  • מחבר

למי שמכיר את המארזים של TT ושל צ'יפטק - יש מן "חגורת ברזל" לרוחב של המארז ואפשר לקחת את הזלמן ולקשור אותו עם חוט דייגים דק (כלומר לקחת קבוצה מהצלעות נחושת ולהרים אותו מעט) ןאז נקבל את אותו האפקט אם נשכיב את הלוח אם .

מה אתם אומרים ?

בכלל לא דיברתם כאן על הספארק ?מה איתו?

נ.ב :

במצב של IDLE אני בסביבות ה 36 מעלות ? מה אתם אומרים על זה בכלל ??

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

הזלמן בא עם תמיכה מלמעלה ומלמטה ולכן הוא לא יכול לזוז נכון?

http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000cu.htm

בצד שמאל תלחץ מתחת לדגם זה על how to install ,יש סרטון נחמד שמראה איך מתקינים אותו בדיוק.

פורסם

http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000cu.htm

בצד שמאל תלחץ מתחת לדגם זה על how to install ,יש סרטון נחמד שמראה איך מתקינים אותו בדיוק.

משם המסקנה שהוא נתמך מלמעלה ולמטה

פורסם

מי אמר שהזלמן לא טוב ?

אני עם P4 3.0C @ 3315

37c IDLE

ומשתנה בLOAD...

פורסם

איך אתה בודק את המעלות? (ישר כשאתה מדליק את המחשב?!)

37 מעלות לא אפשריים עם מאוורר כה חלש וגוף קירור מנחושת מלאה..

גם הספרק7 הוא קירור טוב מאוד, אבל רחוק מלהיות שקט עם ביצועים נאותים..

גם הAX478 יכול להיסתדר עם מארזים חמים מבלי לאבד הרבה מביצועי הקירור שלו, לעוצת זאת עם הזלמן צריך מארז מאוורר ושטמפ' החדר לא תעלה על 36 מעלות ואם כן, אז המאוורר החלש שבא איתו לא יוכל להיתמודד עם החום..

נ.ב גם שיטת ההברגה של הגוף לסוקט לא נותנת רושם לאורך זמן משום שאם יש משתמשים (כמוני) שמוציאים פעם החודש את הגוף קירור כדיי לנקות אותו מהאבק שהיצטבר וגם להחליף משחה, כי "הברגה" ידועה בהמון כישלונות כמו שהבורג נשחק ואותו החור אליו מוברג הבורג גם נישחק עם כל הוצאה והכנסה של ההיטסינק..

פורסם
  • מחבר

למי שמכיר את המארזים של TT ושל צ'יפטק - יש מן "חגורת ברזל" לרוחב של המארז ואפשר לקחת את הזלמן ולקשור אותו עם חוט דייגים דק (כלומר לקחת קבוצה מהצלעות נחושת ולהרים אותו מעט) ןאז נקבל את אותו האפקט אם נשכיב את הלוח אם .

מה אתם אומרים ?

בכלל לא דיברתם כאן על הספארק ?מה איתו?

נ.ב :

במצב של IDLE אני בסביבות ה 36 מעלות ? מה אתם אומרים על זה בכלל ??

הלו?? :'(

פורסם

מה אתה רוצה בן אדם? למה לבכות?

כבר אמרתי לך על איזה קירור אני ממליץ, תחשוב על זה..

פורסם
  • מחבר

השאלה היא :אם אני בכאלו טמפ' אני צריך להחליף סינק בכלל??

אם אני אחליף סינק אז את רוב ה"דברים" הטובים שלו אני אראה רק תחת OC , נכון?

פורסם

תראה, כשאתה מחליף היטסינק למעבד אתה רואה שיפור במעלות, שזה לא רק טוב לOC אלא גם לשימוש יומיומי במעבד תחת מעלות נמוכות.

עכשיו אם יש אינטרס לOC אז הגוף הקירור שהפיק מעלות יותר נמוכות יכול לתת לך אפשרות לOC יותר גבוהה עקב המעלות הנמוכות ועוד כל מיני מודים כמו מתחים גבוהים יותר וכך הפוטנציאל לOC יותר גבוהה..

מקווה שעזרתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים