עבור לתוכן

קירור לפנטיום 4 מסדרת C

Featured Replies

פורסם

התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!!

השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)

פורסם

AX478 עם SF2

אין יותר מפלצת מזה..

פורסם

מארז מאורר היטב! וזלמן 7000

פורסם

לא ממליץ ממש על הדלמן7000 .. לוו דווקה המשקל שלו.. אלא מסיבות רציניות אחרות..

פורסם
  • מחבר

מארז מאורר היטב! וזלמן 7000

קסאר 2 מספיק ?

פורסם

לא ממליץ ממש על הדלמן7000 .. לוו דווקה המשקל שלו.. אלא מסיבות רציניות אחרות..

והן?

פורסם

אוווו איך לא רציתי שישאלו את השאלה הזו.. ::) זה ממש מתיש אמרתי את זה בכמה תראדים.

עקב משקלו המגע בין בסיס הגוף קירור למעבד יכול להיות לקוי עקב משיכת המשקל למעטה והחלק העליון של המעבד ישאר ללא מגע ואז ביצועי הקירור שלו יורדים באופן משמעותי וזה הוכח ע"י כמה שמתמשים שקנו את הגוף קירור הזה ולא מבינים למה ביצועי הקירור שלו כל כך נמוכים .. ואני לא אומר שהוא גוף קירור לא טוב , אבל המשקל שלו גורם להמון בעיות מסביב..

*לכל אלו שהתקינו את הגוף קירור הנ"ל שיבדקו את המארז שלהם כשהוא שוכב על צידו של הלוח ויראו את התוצאות.. 8)

פורסם

משתתף בדיעה שהזלמן 7000 בעייתי. הפסקתי להשתמש בו.. לא נותן לי שום יתרון על פני ההיטסינק המקורי של אינטל.. חבל על הכסף.

פורסם

משתתף בדיעה שהזלמן 7000 בעייתי. הפסקתי להשתמש בו.. לא נותן לי שום יתרון על פני ההיטסינק המקורי של אינטל.. חבל על הכסף.

לא נכון, הזלמן לא בעייתי,והוא אכן יעיל מאוד .

יש לי אותו,ואני מרוצה ממנו עד מאוד. שקט לחלוטין,ונותן קירור אופטימלי. עשיתי אוברקלוק מ 2000ל2400 והטמפרטורה לא השתנתה.

36 במנוחה ו40 במשחקים. לעומת גוף הקירור המקורי ,שהייתי מגדיר אותו לרועש מאוד לעומתו,ובהמהרה, הטמפרטורה הייתה 48 במנוחה וכ58 במשחקים.

והתקנתו פשוטה מאוד.

אגב גם אני ראיתי כמה משתמשים שטענו שלא מרוצים ממנו.אני מציע להם במקרה הזה לבדוק את ההתקנה מחדש.

פורסם

תראה אני לא אמרתי שהזלמן לא מציג ביצועי קירור טובים, הכל תלוי בהתקנת הגוף הקירור הזה ובלחץ על הליבה כדיי שהוא לא ישנה את זויות הנגיעה בליבת המעבד.

פורסם

AX478 עם SF2

אין יותר מפלצת מזה..

הכי טוב שאפשר להשיג פה.

פורסם

המעבד יכול לעשות אוברקלוקינג יפה מד גם עם קירור חלש ושקט, השאלה היא האם אתה מחפש שקט...

פורסם

ה AX478+SF2 יכולים להניב ביצועים טובים מאד גם כאשר המאוורר לא על עוצמה הכי גבוהה, ו"אפילו" כאשר הוא *שקט* ;)

פורסם

ה AX478+SF2 יכולים להניב ביצועים טובים מאד גם כאשר המאוורר לא על עוצמה הכי גבוהה, ו"אפילו" כאשר הוא *שקט* ;)

בדיוק! ::)

אהבתי את שיטות הסימון שלך ""*""*"""""****

פורסם
  • מחבר

בדיוק! ::)

אהבתי את שיטות הסימון שלך ""*""*"""""****

אפשר תגובה בלי ה ""**

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים