עבור לתוכן

נמאס ממילים ריקות, או- "מי יסתום ללבני את הפה כבר?"

Featured Replies

פורסם

כבר מסוף המלחמה בעזה, יש דפוס בנוגע לתקריות כאלו ואחרות שמתחיל לחזור על עצמו:

מישהו יורה רקטה/פצצת מרגמה או מנסה לבצע פיגוע, וישר הגברת לבני קופצת עם מילים ריקות מתוכן ומגיבוי- "נגיב בצורה קשה", "נגיב באופן לא פרופורציונלי", בלה בלה בלה.

(לדוגמה- http://news.walla.co.il/?w=/1/1427734 )

אז רציתי לשאול-

......איזו סמכות בדיוק יש לה לפתוח את הפה? היא שרת החוץ, לא? מה לה ולתקריות בעוטף עזה?

זה עלוב שהיא מנסה למכור את עצמה כ "ימנית" למרות שהיא מובילה מפלגת שמאל מובהקת. כל מילה שיוצאת לה מהפה מרגישה ריקה, עלובה ומבישה.

אז דבר ראשון- אני מציע אלף שקלים חדשים לאדם שיצליח לסתום לגברת לבני את הפה, כי אישית, אני כבר מתוסכל לשמוע את השטויות הריקניות שיוצאות משם.

ודבר שני-

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הבזבוז של מלחמה שלמה בעזה, של תקציב, ושל חיים של חיילים.

למרות שלמלחמה בהחלט היו הישגים לא מבוטלים, שהיו יכולים להוות נקודה טובה ללחיצה על חמאס או קרש קפיצה לתהליך מדיני שבו ידנו על העליונה, בינתיים כל זה יורד לטמיון יום אחרי יום, וההבטחה של "תגובה לא פרופורציונלית לכל גילוי תוקפנות" נמוגה לה באוויר.

הייתי רוצה לדעת- אם לאף אחד לא הייתה כוונה לסיים את זה כמו שצריך, למה יצאנו למלחמה?

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך בחום לערוך במהירות את ההודעה הזאת כי זה יחול להחשב כהסתה לפגיעה בציפי ליבני

למרות שלי ברור שלא יתכוונתה ברצינות

בכל מקרה פוליטיקאים נוהגים לשקר מה חדש בזה ?

אני חושב לבחור הליכוד בבחירות האלו אבל לא חושב שביבי או אחרים בליכוד אמינים מי יודע מה

בעניין ציפי זה שחיכו קרוב לבחירות לצאת לפעולה זה כבר עורר עצלי נורות אדומות

וזה שלמרות שאחרי הפעולה אימו שאם ימשיך הירי הפעולה תמשיך וזה לא קורה בפועל נותן לי הרגשה

שממשלה אם קדימה והעבודה ימשיכו אם הקוו הדפוק הזה אם יבחרו

ובכללל היום שאלו את ציפי ברדיו אם היא תצתרף לממשלת אחדות ברשות ביבי

היא לא אמרה שלא ורק אמרה שקדימה תקים את הממשלה הבא מה שדי ברור שלא יקרה בפועל

פורסם
  • מחבר

למה לערוך ואיזו הסתה?

מבחינתי, כל מילה שלה ריקה מתוכן. זה לא שאני אומר פה לאנשים "אל תבחרו בה" או משהו כזה, אני מביע את דעתי האישית עליה (או ליתר דיוק, על הפעולות שלה. את האדם שנקרא ציפי לבני, אני מן הסתם לא מכיר) ולא יותר.

קדימה תקים את הממשלה הבאה? באותה מידה שאני מלכת אנגליה.....

פורסם

זה

אני מציע אלף שקלים חדשים לאדם שיצליח לסתום לגברת לבני את הפה,

הסתה

פורסם

זה יסתום לה את הפה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3664910,00.html

למה תבוסתניים כבר אפשר להיות? :s07:

אני רק מחכה ליום שביבי וליברמן יהיו בשילטון. למזלי זה יקרה בעוד קצת יותר משבוע.

פורסם

זה יסתום לה את הפה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3664910,00.html

למה תבוסתניים כבר אפשר להיות? :s07:

אני רק מחכה ליום שביבי וליברמן יהיו בשילטון. למזלי זה יקרה בעוד קצת יותר משבוע.

אני מצביע לליכוד (לא לביבי)

מה שבטוח שבמקומך לא הייתי מעלה את הצפיות שלי כל כך, גם אחרי שהליכוד יעלה לשלטון

אתה לא הולך לראות שום שינוי בשטח, מכבסת המילים תשאר וישתנה רק הבן אדם שיאייש אותה.

פשוט נחכה חודש ונראה.

פורסם

אתה יודע, יש פה קצת דברים מעבר, כמ למשל להפחיד את הערבים (לנסות בכל אופן).

חוצמזה, אפשר לחשוב שכולם בסדר ורק היא אומרת שטויות. רק אתמול שמעתי את ביבי הסוציאליסט הגדול אומר שהוא ידאג להעלאת שכר המינימום, ב"עימות" ההזוי הזה בערוץ 2.

פורסם
  • מחבר

הוא גם אומר שהוא יפחית מיסים ושהמדינה תצמח כלכלית אחרי הפחתת מיסים.

אבל יודע מה? לפחות הוא אומר משהו שקשור אליו איכשהו.....

סתם לדוגמה, כולם פרסמו היום תגובות לירי הרקטות, אבל-

אולמרט- עדיין ראש הממשלה, עד העשירי לפברואר.

ברק- שר הבטחון.

ביבי- ראש האופוזיציה, מאשים את הממשלה בחוסר תגובה, לגיטימי.

לבני- ......שרת החוץ, עבר בטחוני- אפס. קשר לנושא- אפס.

שלא תבין לא נכון, זה לא שיש לי משהו אישית נגדה יותר משאר המועמדים. זה פשוט שהיא דוחפת את השם שלה לכל מקום אפשרי שלא קשור אליה.

פורסם

אני לא אומר שאין פה אלמנט של תעמולה, אבל בסופו של דבר היא הגורם ההסברתי של ישראל מול כל העולם (למה אין שר שממונה על נושא ההסברה זו כבר שאלה טובה, זה בוודאי עדיף ממשרד הדתות או משהו כזה), וזה חלק מתפקידה, גם אם זה קצת הגזמה. חוץ מזה אפשר לחשוב שלליברמן יש איזה עבר ביטחוני (סילחה, מאבטח באונ' בתור סטודנט ורב"ט בתותחנים) שהוא אומר כל הזמן שצריך להכנס באמא שלהם.

פורסם

לא יודע על מה אתה מתלונן.

היא הבטיחה "תגובה לא פרופורציונלית" והיא קיימה.

הם מתקיפים, ואנחנו רצים לממ"ד.

אתה רואה כאן איזשהי פרופורציה?

פורסם

דבר ראשון שמעתם על תעמולת בחירות?

היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה, אין לה סמכות לזה - היא שרת החוץ ולא יכולה להתערב על הנעשה בעזה, אבל עכשיו זו התקופה להגיד מה שאפשר כדי לעזור לבחירות.

לבני לא מנהיגה מפלגת שמאל והמפלגה שלה -האמת הרבה יותר שפויה מהליכוד. הליכוד הם אספסוף שמנהיגם שקרן שמנוהל ע"י אישתו.

ממקורות נאמנים מאד מצמרת המשטרה, הכי שפויים הם קדימה.

פורסם

ממקורות נאמנים מאד מצמרת המשטרה, הכי שפויים הם קדימה.

מה זה בכלל אומר?

פורסם

מכיר אנשים שנמצאים כל היום עם הפוליטיקאים המושחתים האלה.

פורסם

לפי מה שהבנתי תקפו בעזה היום אבל תגובה קטנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים