פורסם 2009 בינואר 3116 שנים http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/antec-skeleton.htmlאני ברצינות שוקל להחליף אליו מה-Lian-Li PC-P60b שלי, הוא כל כך חמוד. סתם, אין על Lian-Li, אבל בכל זאת, מדהים.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים לך לתנור בבית שלך, תוציא תבנית, תקדח בה חורים לספייסרים של לוח אם, ותתקע מאוורר מעל. מזל טוב, יש לך אנטק Skeleton.לדעתי, אחד המארזים הדביליים ביותר שנוצרו אי פעם. חוץ מהקטע של "עיצוב", הוא ימלא את המערכת באבק תוך יום, כל הרעש מתפזר בחדר כמו שהוא, וכו'.חוץ ממי שגר באיזה כפר בהרים ביפן או בשוויץ, איפה שאין אבק באוויר בכלל, המארז הזה הוא סיוט.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אני חייב להגיד שגם ממש לא התלהבתי מהמארז במיוחד שהוא נמכר במחיר של P182 ודומיו
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אחד המעצבים באנטק חש את עצמו אימפראו ארמאניוזה ללא ספק לא הלך לו!!!ממש מעפן
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר לך לתנור בבית שלך, תוציא תבנית, תקדח בה חורים לספייסרים של לוח אם, ותתקע מאוורר מעל. מזל טוב, יש לך אנטק Skeleton.לדעתי, אחד המארזים הדביליים ביותר שנוצרו אי פעם. חוץ מהקטע של "עיצוב", הוא ימלא את המערכת באבק תוך יום, כל הרעש מתפזר בחדר כמו שהוא, וכו'.חוץ ממי שגר באיזה כפר בהרים ביפן או בשוויץ, איפה שאין אבק באוויר בכלל, המארז הזה הוא סיוט.מצד שני, שניות לנקות אותו. אני חייב להגיד שגם ממש לא התלהבתי מהמארז במיוחד שהוא נמכר במחיר של P182 ודומיולא לגמרי מסכים, אני בהחלט חושב שמדובר במארז מדהים, בעיקר עם הלדים שמה למעלה עם המאוורר. מצד שני, בעיה להרכיב שם קירור Tower. מצד שני, במבנה כמו של המארז הזה, קירור Orb דוגמת ה-Max Orb של Thermaltake יהיה הכי יעיל.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אני שמח שמישהו סופסוף חושב מחוץ לקופסה..אבל במקרה הזה... אין קופסה, אז מחוץ למה יש לך לחשוב?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מצד שני, שניות לנקות אותו. לא לגמרי מסכים, אני בהחלט חושב שמדובר במארז מדהים, בעיקר עם הלדים שמה למעלה עם המאוורר. מצד שני, בעיה להרכיב שם קירור Tower. מצד שני, במבנה כמו של המארז הזה, קירור Orb דוגמת ה-Max Orb של Thermaltake יהיה הכי יעיל. תשלם לי , ואני לא שם שמה אפילו מאורר אחד מהמחשב שלישלא לדבר על שאר המחשב...פשוט גועלי , ניראה כמו מתקן לאדוי אורז.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אני מבין למה אדם יקנה את זה כדי לחסוך כסף. (לא היה לי כסף לקנות מארז אז קניתי שלד) אבל אם זה עולה כמו כבש, למה לקנות עצם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.