עבור לתוכן

השלד של אנטק - ביקורת

Featured Replies

פורסם

לך לתנור בבית שלך, תוציא תבנית, תקדח בה חורים לספייסרים של לוח אם, ותתקע מאוורר מעל. מזל טוב, יש לך אנטק Skeleton.

לדעתי, אחד המארזים הדביליים ביותר שנוצרו אי פעם. חוץ מהקטע של "עיצוב", הוא ימלא את המערכת באבק תוך יום, כל הרעש מתפזר בחדר כמו שהוא, וכו'.

חוץ ממי שגר באיזה כפר בהרים ביפן או בשוויץ, איפה שאין אבק באוויר בכלל, המארז הזה הוא סיוט.

פורסם

אני חייב להגיד שגם ממש לא התלהבתי מהמארז במיוחד שהוא נמכר במחיר של P182 ודומיו

פורסם

אחד המעצבים באנטק חש את עצמו אימפראו ארמאני

וזה ללא ספק לא הלך לו!!!

ממש מעפן

פורסם

אני שמח שמישהו סופסוף חושב מחוץ לקופסה..

פורסם
  • מחבר

לך לתנור בבית שלך, תוציא תבנית, תקדח בה חורים לספייסרים של לוח אם, ותתקע מאוורר מעל. מזל טוב, יש לך אנטק Skeleton.

לדעתי, אחד המארזים הדביליים ביותר שנוצרו אי פעם. חוץ מהקטע של "עיצוב", הוא ימלא את המערכת באבק תוך יום, כל הרעש מתפזר בחדר כמו שהוא, וכו'.

חוץ ממי שגר באיזה כפר בהרים ביפן או בשוויץ, איפה שאין אבק באוויר בכלל, המארז הזה הוא סיוט.

מצד שני, שניות לנקות אותו.

אני חייב להגיד שגם ממש לא התלהבתי מהמארז במיוחד שהוא נמכר במחיר של P182 ודומיו

לא לגמרי מסכים, אני בהחלט חושב שמדובר במארז מדהים, בעיקר עם הלדים שמה למעלה עם המאוורר. מצד שני, בעיה להרכיב שם קירור Tower. מצד שני, במבנה כמו של המארז הזה, קירור Orb דוגמת ה-Max Orb של Thermaltake יהיה הכי יעיל.

פורסם

אני שמח שמישהו סופסוף חושב מחוץ לקופסה..

אבל במקרה הזה... אין קופסה, אז מחוץ למה יש לך לחשוב?

פורסם

מצד שני, שניות לנקות אותו. לא לגמרי מסכים, אני בהחלט חושב שמדובר במארז מדהים, בעיקר עם הלדים שמה למעלה עם המאוורר. מצד שני, בעיה להרכיב שם קירור Tower. מצד שני, במבנה כמו של המארז הזה, קירור Orb דוגמת ה-Max Orb של Thermaltake יהיה הכי יעיל.

תשלם לי , ואני לא שם שמה אפילו מאורר אחד מהמחשב שלי

שלא לדבר על שאר המחשב...

פשוט גועלי , ניראה כמו מתקן לאדוי אורז.

פורסם

אני מבין למה אדם יקנה את זה כדי לחסוך כסף.

(לא היה לי כסף לקנות מארז אז קניתי שלד)

אבל אם זה עולה כמו כבש, למה לקנות עצם ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים