עבור לתוכן

מציאת מכשיר זול למירס

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?

פורסם

איזה מכשיר אתה מחפש בדיוק.

המכשירים היחידים שיתמכו לך במירס עובדים בטכנולוגית IDEN.

GSM לא יעבוד לך.

פורסם
  • מחבר

ואם המכשיר תומך ב- GPRS שזאת נראה לי השיטה שמחליפה את ה- GSM של שאר החברות, אז אני עדיין צריך שיתמוך ב- IDEN ?

(אני מוכן לוותר על ה- PTT....)

פורסם

אין קשר בכלל, בישראל רק מירס משתמשת בטכנולוגית IDEN ורק איתה תוכל להשתמש באפשרות ה"מכשיר קשר".

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אבל אין לי בעיה לוותר על האפשרות הזו אם זה ייקל עלי להרחיב את תחום המכשירים שבו אני יכול להשתמש.

פורסם

סים של מירס יעבוד רק במכשירי IDEN! מנסיון.

אני לקוח של מירס קרוב ל-10 שנים ומאוד רוצה להחליף כבר למכשיר מצ'וכלל.

אין אפשרות אחרת מלבד טלפוני IDEN.

אתה יכול בחלק ממכשירי הGSM/GPRS לעבוד עם סים של מירס, אך בגלל שמדובר ב-2 שיטות עבודה ותקשורת שונות, החיוב לדקת שיחה יעלה לך כמו שיחה מחו"ל מכיון שהרשת תבצע נדידה ולא תעבוד מול מירס.

המכשירים הכי מתקדמים כרגע במירס הם ה-i876/877 כאשר בקרוב צפוי להכנס מכשיר חדש, ה-I9.

עד היום רק מוטורולה (ובלקברי שלא שימושי במיוחד בישראל) ייצרו טלפונים בטכנולוגיה זו, לאחרונה גם סמסונג פיתחה אבטיפוס של טכנולוגיה משולבת (CABO אם אני זוכר נכון), אבל יקח זמן עד שזה יבשיל.

יש גם ידיעות סותרות על מצבה של תשתית ה-IDEN בחו"ל וחלק מהשמועות מדברות על כך שבסוף 2010 התשתית תסגר וחברת ספרינט (המפעילה האמריקנית המקבילה), תעבור לטכנולוגיה אחרת.

אם אתה מחפש מכשיר פחות מאותגר עיצובית, אתה יכול להביא מחו"ל דגמים של BOOST שהיא חברת בת של ספירנט/נקסטל שמוכרת בעיקר מכשירי פרי-פייד לצעירים והדגמים שלהם קצת יותר מושכים את העין.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המושקע !! :yelclap:

האם אני יכול נניח לרכוש מכאן מכשיר

http://www.a1wirelessweb.com/catalogo/?p=productsList&iCategory=14&sName=Boost-iDEN--UNLIMITED-

ואם כן האם אני אצטרך לפתוח את המכשיר שיתאים לרשת ואם כן אז האם מספיק כרטיס כזה למשל ?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13480

פורסם

לגבי השאלה הראשונה - כן, מהקישור הנ"ל תוכל לרכוש מכשירים. מכשירים שמתאימים ל-IDEN, מתחילים באות I ולאחריהם מספר הדגם.

את כל המכשירים שמופיעים בקישור שצירפת, מוכרים היום במירס. לרובם אין יכולות מדהימות. הכל תלוי מה אתה מחפש.

לגבי השאלה השנייה - סימפרי למירס + צריבת עברית במכשיר למכשירי IDEN מבצעים ע"י תוכנות כגון rss lab, rss carrier ועוד מספר תוכנות נוספות (blackHalo למשל). הפריצה לא מתבצעת ע"י טורבו סים או test point או כל פריצה חומרתית אחרת (לפחות נכון להיום).

שים לב, המכשירים החדשים (876/877) מבוססים על לינוקס והפריצה שלהם קשה יותר ולא בטוח שהכלים שאני מכיר עובדים עליהם. לי עדיין יש I880.

אם אתה רוצה מכשיר ממש זול שישמש רק לשיחות (באמת, רק שיחות, אני נשבע. לא הצלחתי לשים עליו יותר משתי תמונות וצלצול) אז יש לך את ה-I335 שעלותו (נכון ללפני חצי שנה) היא ~450 ש"ח בתשלום אחד.

פורסם
  • מחבר

ואיך הסוללה שלו? והאם קנית בארץ ? :hat:

פורסם

לאחותי יש מכשיר כזה, היא קנתה אותו בסניף מירס בחיפה בתשלום אחד של ~450 ש"ח.

לגבי הסוללה - לפי מה שהבנתי ממנה היא מחזיקה יומיים בין טעינה לטעינה.

פורסם
  • מחבר

נשמע לא רע. המחיר סבבה ובלי הרבה כאבי ראש :P

יש לך אגב המלצות כלליות ? :D

פורסם

מה אתה צריך מהמכשיר?

פורסם
  • מחבר

כלום חוץ מלקבל ולשלוח SMS ושיחות טלפון ואלפון :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים