עבור לתוכן

TV OUT על רידאון 9100 - פועל עד שמגיעים לדסקטופ

Featured Replies

פורסם

לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד

קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו)

עדכון: מדובר בחלונות 98

הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV

כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור).

במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך.

מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו.

זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר.

בשלב הבא חיברתי את המסך ליציאת ה DVI עם מתאם, אבל פה בשום אופן לא הצלחתי לגרום להצגת תמונה על המסך או הטלויזיה.

יש באתר של powercolor ביוס שאמור לפתור בעיות על יציאת ה DVI, אבל עדכנתי אותו וזה לא שינה כלום.

כמו כן חיברתי שני מסכים רגילים לכרטיס ושוב המסך שב DVI לא פועל ולא מזוהה ככה שתצוגה כפולה לא פועלת בכלל.

הטלויזיה היא 29" של Grundig בת שנה שפעלה עם GF4 Ti לפני כן.

יש מחשב שני שונה לחלוטין עם אותו כרטיס וטלויזיה אחרת שמציג את אותה בעיה אז זה לא נראה כמו חומרה דפוקה (פרט לבאג בכרטיס אולי)

לצערי הנסיון שלי הוא בעיקר עם אנוידיה אז אני ממש אובד עצות כרגע.

בלי שהדרייבר יזהה את הטלויזיה אני לא רואה אפשרות לשנות את הפורמט או תדר הרענון של הטלויזיה

גם ב FAQ רשום שהדרייבר צריך לזהות את הטלויזה ואז צריך להפעיל אותה, אבל הוא מתעקש שהיא לא מחוברת בכלל

יש למישהו עצות ???

פורסם

תנסה להפעיל את המחשב ללא הCRT כלומר רק לTV.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להגיד שגם את זה ניסיתי, אותה תוצאה.

רואים עד הדסקטופ, אז הכל משתבש. אפשר לחבר תוך כדי מסך אנלוגי והוא עובד.

פורסם

windows XP?

פורסם
  • מחבר

98

פורסם

נראה כי הכרטיס קצת פגום

תחליף אותו

אם הטלוויזיה והמסכים עבדו על כרטיס אחר זה אומר שרק הכרטיס אשם ...

פורסם
  • מחבר

אבל זה היה כרטיס של אנוידיה, אז אולי זה פשוט משהו בהגדרות של ATI שאני לא מכיר.

וכמו שאמרתי יש לי שני כרטיסים כאלו על שני מחשבים, אז אם זו בעיה בכרטיס זו בעיה כללית ולא יעזור להחליף אותם.

מצב עגום מאוד :'(

פורסם

AMIRAM, אני עכשיו קורא את הSUPPORT CENTER של ATI וכתוב שם שאולי יש אפשרות שיש בעיות עם הכרטיס בגלל שהביוס לא מעודכן. איזה לוח אם יש לך והאם עדכנת ביוס בחצי שנה האחרונה (אני יודע שאני לא)

פורסם

הצלחתי לתקן את הבעיה אצלי.... טוב לא בדיוק הבנתי איך זה הסתדר אבל אני יכול להגיד לך מה עשיתי

פשוט העברתי את המסך שלי מיציאת הVGA ליציאת הDVI דרך המעביר ששכחתי כרגע את שמו והחלפתי את הכבל שמחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך.

כשזה קרה ראיתי בעיות ריצוד בשני המסכים ואז שמתי לב שהמחשב מזהה את הטלוויזיה (דבר שלא קרה קודם).

אז ניסיתי להחזיר בחזרה והפלא ופלא, זה עובד!. הפעלתי מחדש כמה פעמים בשביל לבדוק שזה עובד והכל בסדר.

בהצלחה

פורסם

לא אמור להיות משהו בשם FORCE TV CONNECTION? למקרים בהם הטלוויזיה לא מזוהה

פורסם

זה חדש מה3.6

ד"א, יש עדכוני ביוס לדברים האלה.

פורסם

זה לא ממש קשור אבל ברדאון 8500(9100) שלי יש יציאה של S-Video איך זה יכול להיות אם הכרטיס אמורים להיות פחות או יותר זהים

וכדי להיות בטוח שזאתי באמת בעיה בכרטיס ניסיתה את הtv-out על טלויזיה שונה?

זה ממש מוזר כי אני ניסיתי את הכרטיס שלי על כל ה3 טלויזיות בבית וזה עבד מצוין עם כולן(עקב העובדה שסילקו אותי כל פעם מחדר אחר :() :-\

פורסם

הוא משתמש במעביר S-VIDEO-2-RCA כדי להפעיל את זה בRCA...

פורסם
  • מחבר

לכרטיס שלי יש רק יציאת RCA וזה מחובר לטלויזיה ישירות ב RCA דרך מפצל 21 פין.

היום בערב אני אבדוק את ההצעות פה ואדווח.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר שידרוג ל XP פתר את הבעיה.

לא ממש גורם לי להתלהב מההשקעה של ATI בדרייברים ל 98, מצד שני מי שמשתמש ב 98 מגיע לו :devilfork:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים