עבור לתוכן

מחשב נייד, עד 5K, משחקים אינטרנט ועבודה שוטפת + מוזיקה.

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל,

מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד..

כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO.

תודה רבה :)

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מחו"ל.. מהאינטרנט..

יש את הMSI GX620.. שהוא מתאים בול בשבילך.. והוא עולה גג 5 אלף.. כולל משלוח ומיסים בכניסה לארץ..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :)

חשבתי ש 5K זה מספיק בשביל זה...חח..

טוב דודים שלי טסים באפריל לארה"ב שוב אז אם הצעת לי חו"ל אני חושב שאפשר לקחת זאת בתור הצעה טובה...

תודה רבה :)

פורסם

באייבורי מוכרים את הGX620 ב5500 ש"ח אם אני לא טועה. מחשב מצוין, חבר שלי קנה אותו לא מזמן. רק שים לב - חרא של מקשים על המקלדת.

עריכה

והנה הלינק:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315

עריכה 2

הערה: הפרט לגבי הרזולוציה שמפורטת באתר של אייבורי, הוא שקרי. הרזולוציה האמיתית היא 1280x800, הרגילה במסכים מסוג זה.

בכלל צריך להזהר עם אייבורי, לקנות אצלם רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה ולעולם לא להקשיב למוכרים, הם אוהבים לשקר משום מה (:

פורסם

אם כבר מעלים את התקציב לסביבות ה-5.5k הייתי מעדיפה את ה-Dv5-1179. ההבדל בינו לבין ה-GX620 הוא בערך 200 ש"ח ואתה מקבל איכות קצת יותר טובה ואחריות לא של אייבורי.

בכל מקרה, שני המחשבים הללו עוברים את התקציב ושניהם לא מספקים ביצועים ברמה של ה-9600GT.

פורסם
  • מחבר

אקח זאת לתשומת ליבי, תודה רבה לכם על העזרה.

בן דוד שלי טס לארה"ב בקרוב אז אני מאמין שאני פשוט אקנה דרכו, זה נראה לי הכי טוב והכי זול.

אחריות תקפה בינלאומית על מחשבים ניידים שכאלו?

רק חבל שזה יוצא לי חודש הבא...אבל אני מעדיף לחכות.

פורסם

נציג מכירות של אייבורי טוען שהם מספקים אחריות על מחשבים של MSI המיובאים מחו"ל ביבוא אישי..

פורסם
  • מחבר

מי מסתכל על אייבורי בכלל אני לא מתעסק איתם מאז הזכרונות שקניתי פעם..

פורסם

יש סטיקי שמרכז מידע בנוגע לאחריות בינלאומית (בתוך המדריך על רכישה של מחשב בארה"ב)

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב לזה, תודה על הרענון

:)

בכל מקרה אין טעם לבקש מפרט כרגע לעוד חודשיים שדוד שלי יטוס / יחזור מארה"ב..לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים