עבור לתוכן

יש פה מישהו שצופה בסדרה Battlestar Galactica

Featured Replies

פורסם

מה לעזזאל קורה פה ?!?!

כשהם אמרו שהם הולכים לעשות משהו שאף אחד לא יצפה לא הם ממש לא התבדחו

אפשר לומר שהבני זונות השאירו אותי בפה פעור אני לא יכול לחכות לחלק 2 של הפרק

ועוד לחשוב שיש עוד סה"כ 7 פרקים עד הסוף של כל הסדרה !!!

פורסם

פלאש באנג לפנים תרגע עדיין אף אחד לא מת...

פורסם

אתה מדבר על הפרק של היום? עדיין לא ראיתי אותו, אני אראה אותו בלילה, אבל לפי הפרק הקודם זה כבר היה די ברור שלפחות דמות חשובה אחת הולכת למות.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי בטוח שיש פה אנשים שצופים בזה... טוב לדעת שכן :)

פלאש באנג לפנים תרגע עדיין אף אחד לא מת...

כן זה די צפוי שזה יהיה רימון הלם, אחרת בחיים הם לא היו נשארים להגן על חדרון חסר הערך הזה (היה מקום לעלות) בעיקר אחרי ההבטחה החמה ליום הדין.

ועדין היה פרק טוב לא ? הרי למרות שעוד בפרק הקודם כל זה היה צפוי עד שלא ראיתי לא הייתי בטוח.

דרך אגב מי בסוף הסילון Ellen או שאולי Dee או Kara או מישהו אחר? למה KARA היא מבשרת המוות? (הכוונה לא הייתה לכדור הארץ נכון?)

אני אישית מהמר שהם יוציאו להורג את הקולונל (או אחד משאר החמישיה הסופית )

ולמרות שספינת התחייה הושמדה הוא יחזור לתחיה ב'כדור הארץ' הנכסף ויחזור עם אישתו.

בכל מקרה יש לנו עוד 7 פרקים נחיה ונראה....

פורסם

Kara מצאה גופה של עצמה על "Earth" אז...

למה Kara מבשרת המוות כי ככה הOracle שהייתה על הספינה של הסיילונים שהם השתלטו עליה בזמנו אמרה לה, אני מניח שפספסת את BSG:Razor?

כן נשארו רק עוד 7 פרקים, אפשר לקוות שהם לא יהרסו כלום, לפחות שזה לא יהיה סטייל BSG 1980 והכל יהיה בסדר. לדעתי הם לא הולכים לסגור את הסדרה יותר מידי הם בונים על מיני סדרות כמו שהיה לFrascape וסרטי טלביזיה כמו שיש עכשיו לStargate SG1(למרות שהם דיי על הפנים).

פורסם

למה Kara מבשרת המוות כי ככה הOracle שהייתה על הספינה של הסיילונים שהם השתלטו עליה בזמנו אמרה לה, אני מניח שפספסת את BSG:Razor?

כן נשארו רק עוד 7 פרקים, אפשר לקוות שהם לא יהרסו כלום, לפחות שזה לא יהיה סטייל BSG 1980 והכל יהיה בסדר. לדעתי הם לא הולכים לסגור את הסדרה יותר מידי הם בונים על מיני סדרות כמו שהיה לFrascape וסרטי טלביזיה כמו שיש עכשיו לStargate SG1(למרות שהם דיי על הפנים).

הם יסגרו את רוב הפינות , המפיקים אמרו את זה איפשהו....

פורסם

הם יסגרו את רוב הפינות , המפיקים אמרו את זה איפשהו....

אמרו את זה גם על Farscape, ואם הסוף שלו הייתה סגירת פינה אז אני הבן המאומץ של אנג'לינה ג'ולי...

גם את SG1 לא סגרו יותר מידי, האמת שלא סגרו כלום, השאירו הכל פתוח וסגרו את זה בTV/DVD Movie איזה שנה אחרי זה..

SciFi אוהבים כסף, והם יודעים הייטב שמכירת של סרטי Direct to DVD או VOD עושה המון כסף כיוון שאחרי שנה שנה וחצי במיוחד אם הם ייתקמצנו בכוונה עלre run's חצי מהעולם כבר ישכח מה הלך בסדרה ויילך להזמין בVOD או לקנות בDVD את הסדרה ברגע שיכריזו על סרט TV או DVD חדש.

עשו את זה עם Farscape עשו את זה עם Stargate, וFOX עשתה את זה יפה מאוד עם Firefly..

פורסם
  • מחבר

ראיתי את Razor, אמרתי שהיא קרא לה מבשרת המוות, השאלה למה?

FARSCAPE ? אתה מתכוון ל איזה SPIN OFF אולי משהו בסגנון FIREFLY ...

אם זה יקרה סביר להניח שאני אתאכזב נוראה, אני מעדיף לסגור את הסידרה המעולה הזאת כך, מאשר עוד סדרה חסרת תוכן שיקפצו לי כל מיני כוסיות על מסך.

עריכה:

...

נכון, אבל בוא לא נשווה את הרמה של 2 הסדרות הללו לBSG.

הם הבטיחו שהם יסגרו את כל הפינות ואני נוטה להאמין להם.

חוץ מזה תמיד נחמד להשאיר משהו לדמיון.

פורסם

בFarscape אני מתכוון לאחת מסדרת המד"ב הכי טובות שהיו?

פורסם
  • מחבר

בFarscape אני מתכוון לאחת מסדרת המד"ב הכי טובות שהיו?

זה תלוי בגיל, לי זה נראה ילדותי, אולי אם הייתי רואה את זה קודם הייתי נהנה הרבה יותר.

פורסם

העונה הראשונה של פארסקייפ באמת נראתה כמו תאטרון בובות אבל זה השתפר עם הזמן.

לגבי BSG , אני מאמין שהם יסגרו יופי את רוב הפינות ואולי ישאירו דברים ממש קטנים לדימיון.

לגבי SG1 , לא הייתה לך סגירה???

כנראה שאתה לא זוכר שבעונה האחרונה הם עצרו את ההפקה אחרי 10 פרקים והיה חשש כבד לביטול הסדרה אז אני חושב שהם הצליחו יופי לסגור פינות בARK OF TRUTH , וCONTINUM היה רק לפרוטוקול....

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל נמאס לי כבר (מה זה כבר, לפני 2 עונות) מBSG. שייגמרו את זה כבר, לא אכפת לי איך. הם חטפו את סינדרום PRISON BREAK, שהכותבים מחליטים לנסות להתחכם כל הזמן.

הפרק האחרון באמת היה טוב, אבל זה בערך יחס של 1-6 בין פרקים טובים לרעים.

פורסם
  • מחבר

העונה הראשונה של פארסקייפ באמת נראתה כמו תאטרון בובות אבל זה השתפר עם הזמן.

יש מצב זה למה לא התלהבתי כשראיתי את זה.

לא יודע מה אתכם, אבל נמאס לי כבר (מה זה כבר, לפני 2 עונות) מBSG. שייגמרו את זה כבר, לא אכפת לי איך. הם חטפו את סינדרום PRISON BREAK, שהכותבים מחליטים לנסות להתחכם כל הזמן.

הפרק האחרון באמת היה טוב, אבל זה בערך יחס של 1-6 בין פרקים טובים לרעים.

כן הייתה להם עונה חלשה באמצע, זה מה שקורה כשהם חיבים להשריץ תסריטים.

לLOST היתה עונה גרוע או שתיים באמצע אבל נראה שהם חזרו בגדול לסגור את כל הקצוות.

ל24 זינו בשכל במשך כל העונות האחרונות שהיו זהות לחלוטין אבל העונה האחרונה השתפרה.

וPRISION אנשים אומרים שהם חזרו בעונה האחרונה אבל לי אישית נמאס.

פורסם

על מה אתם מדברים?

לא PB ולא נעליים.

2 העונות הראשונות היו מדהימות. בעונה השלישית היו פרקים שהכריחו אותם לכתוב, אבל גם היו פרקים שהכניסו רובדי עומק לסדרה. דוגמת הפרק עם השביתה של הפועלים, שהכניס מציאותיות והמחיש את חיי היום יום הארגוניים של הספינה. והעונה הרביעית הייתה מעולה כתמיד (אני צופה דרך יס אז אין לי מושג מה קורה אחרי ההפסקה).

בניגוד לPB שהיא סדרת אקשן (ואני אישית לא כל כך אוהב כאלו), BSG זו סדרת עלילה עם כל המשתמע מכך. יש שם הרבה יותר מ"הסיילונים רודפים אחרינו, בואו נברח", מדובר ביקום שלם שהכותבים מנסים להאיר מכל הזוויות, עם כל ההתחבטויות הפילוסופיות, מוסריות ורגשיות שיכולות להיות (כמו שאופייני לז'אנר המד"ב בעצם). זה לוקח זמן ומאריך את הסדרה. בכל מקרה כל הכבוד ליוצרים שמשהחליטו שאין להם מה לחדש, הם מסיימים את הסדרה בכבוד.

אה, וגם בניגוד לPB שבאמת נראה כאילו כל פעם מוסיפים וממציאים לה הסתעפויות חדשות (הבוס מת, הגיע הזמן לעבור לבוס הבא), באטלסטאר נראית כמו יצירה אחת שלמה שתוכננה כך מההתחלה עד הסוף, אף בוס עדיין לא מת שם.

פורסם
  • מחבר

דיברנו על העונה השלישית שלדעתי האישית לא הייתה משהו.

חוץ מזה BSG היא בהחלט אחת הסדרות הכי טובות שהיו מזה הרבה זמן בגלל הכתיבה ולא בגלל כל מיני טריקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים