עבור לתוכן

P35 טוב יותר מG31 ובמה והאם זה משתלם במצב שלי

Featured Replies

פורסם

אתמול לקחתי מעבד e5200 ובדקתי אותו בלוח G31M-ES2L וגם בלוח P35C-DS3R DDR2+DDR3 combo

למרבה ההפתעה האוברקלוק בשני הלוחות היה זהה מבחינת המהירות המקסימלית שהמעבד עבר PRIME95 שזה 3.3 גה"צ.

ההפתעה שלי היתה עוד יותר גדולה כשהמעבד הנ"ל (חמור אמיתי מבחינת אוברקלוק) העלה XP והיה יציב ב3.6 גה"צ על הלוח G31 ואילו על הלוח P35 לא עלה XP, אפילו כשנתתי למעבד מתח עוד יותר גדול.

המסקנה שלי היא שאם לא צריך RAID או יציאה דיגיטלית לרסיבר אז אפשר לקנות את הלוח G31 ולתקוע כרטיס מסך חיצוני אם צריך.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף G31 שהוא זול יותר...? {יהיה אפשרות לשלב בין 2 הכרטיסים...}

פורסם
  • מחבר

מי שאני קונה ממנו אמר שאני יגיד לו איזה לוח אני רוצה אז.... איזה P35 לקחת...? זה עולה בערך בין-300 ל-350 {בין הנמוך לגבוהה...} אז איזה הכי טוב {של GIGABYTE}

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה איזה לוח P35 לקחת {של חברת GIGABAYTE..}

פורסם

היי וואוו קבלו את זה בישבילי

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700

צריך החלטה מהירה

בודאי יעלה על זה 4870 {נחליף ספק..}

קיבלתי את ה-T240

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

פורסם
  • מחבר

הקפצה זה רק לשאלה של איזה P35 לקחת... כי את הדבר הזה שפירסמתי אתמול אני מיג יותר זול

פורסם

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק רצחני/אקסטרים אז לוח P35 או אפילו G31 יספיקו לשימושים שלך.

מה השאלה?

פורסם
  • מחבר

השאלה היא איזה דגם בדיוק לקחת כי אני משיג אותם בערך באותו מחיר הבדל של 20 שקל... אז איזה דגם של P35 הוא המומלץ ביותר {שוב של GIGABYTE}

פורסם

אתה משיג את כל דגמי ה-P35 של ג'יגהבייט באותו מחיר? אם כן אז קח EP35-DS4

;D

פורסם
  • מחבר

חח אתה עושה צחוק.. חיפשתי עליו קצצת זה בין 800-1000 שקל משו יותר סביר נגיד אני משיג אותם במחיר זול יותר ב-100-70 שקל יותר זול מהרגיל...

אני גם לא צריך תמיכה ב-8 ערוצים ולא תמיכה ב-DDR3

12 חיבורי USB ו8 חיבורי SATA

למרות ש-RAID זה דבר מבורך..

פורסם

אז תבדוק מה מתאים לך מבחינת מפרט הלוח ואשר עונה לתקציב שלך ותקנה.

פורסם
  • מחבר

חשבתתי שתגדי קח את הלוח XXX וניגמור את העסק.. כי רוב הלוחות בשבילי הם אותו דבר לא חייב רייד אבל יש בטח P35 מומלץ יותר מהאחרים עם פיצרים טובים ומומלץ יותר ל-OC.... לכן אני מבקש שתעזור לי עם הדגם

תודה רבה

עריכה:מה אתה אומר עלזה GA-EP35-DS3

פורסם

יהיה אחלה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים