פורסם 2009 בינואר 3116 שנים היי חבריםאני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שליותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדבריםיש דבר כזה?מצורפת תמונה של המסך[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים ישנה תוכנה בשם Everest ( אפשר להתקין גרסה חינמית שכוללת הרבה דברים טובים ).שווה לנסות.שבוע טוב!
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אוורסט אני מכיר היא לא בדיוק עם ממשק יפה..........חשבתי על משהו יותר צבעוני.......
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים למה לא צבעוני ?תראה בתמונה למטה יש 2 אפשרויות - כגאדג'ט או כטבלה נוספת (OSD)אתה קובע את סוג הגופן, צבע, עובי....[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר ואיך אני מכניס את כל זה למסך?כרגע הוא מציג את מה שהמסך הגדול מציג .....
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אבל אם אני שם אותה על המסך הקטן היא תהייה לי גם על הגדולאיך אני עושה שבקטן היא תהייה ובגדול היא לא ?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תלוי בחיבור של המסך הקטן למחשבאם חיברת לכרטיס מסך ליציאת SVIDEO (כנראה מה שעשית) תגדיר מצב DUAL MODE בדרייבר - לא זוכר איך זה נקרא בדיוק ב- ATI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.