עבור לתוכן

[שאלה]מפרט סופי 4080

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את המפרט הזה שיתמוך לי לכמה שנים שיתמוך לכל המשחקים בלי תקיעות

דרך אגב אני יוכל לפעיל את המשחקים על HIGE צריך לשנות משהו אולי בגודל של בראם של הזיכרונות

יש לי מסך 17 רגיל אולי אני יקנה משהו בעתיד ..

ואני לא עושה oc

http://www.upit.ws/uploads/008ca99a6bccf.JPG

פורסם

קקה של מפרט.

נתחיל מזה שאין שום מחשב שתקנה היום, גם אם תשקיע 10,000 ש"ח - לא יחזיק לך משחקים כבדים בעוד כמה שנים (אפילו לא עוד שלוש שנים). בדיוק בגלל זה חבל להשקיע במעבדים מפוצצים (שבין כה וכה לא תורמים למשחקים ובטח שלא לפעולות רגילות) ובשאר דברים מיותרים.

לך על דבר כזה, את שאר הכסף תחסוך כדי לשדרג כ.מסך בעתיד הלא רחוק - רק כך תוכל להנות באמת מביצועים טובים לאורך זמן ובמחיר סביר. בבקשה :

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤892

קירור למעבד:

Glacialtech 5060L Light 775 24dba

כמות: 1 - מחיר: ¤47

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤466

מארז:

Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤339

ספק כוח:

SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤272

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤286

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB SATA II 16MB

כמות: 1 - מחיר: ¤303

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤770

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ¤75

סה"כ: ¤3585

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3514

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/6e4d7yk5

סופר חזק בישביל מסך 17" - כשתחליף,בעתיד, תמכור את הנוכחי, תוסיף את ה-500 ש"ח שחסכת ותקנה משהו הרבה יותר חזק

פורסם

סופר חזק בישביל מסך 17" - כשתחליף,בעתיד, תמכור את הנוכחי, תוסיף את ה-500 ש"ח שחסכת ותקנה משהו הרבה יותר חזק

נכון, ובגלל זה אין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ9800GT. אפילו 9600GT יספיק פה.

יש בסקאי פי.סי 8800GT עם קירור מעולה ב500 שקל, מומלץ בחום.

פורסם

פה נראה לי קצת מוגזם. שווה להשקיע עוד 250 ש"ח מעל ה-8800GT כדי לקבל ביצועים טובים בהרבה. לא צריכים להגזים ולקחת 4870 אבל גם לא לצד שני ולקחת כ.מסך חלש בישביל 200 ש"ח חיסכון

פורסם

8800GT ממש לא חלש בשביל מסך 17", הוא מסוגל להריץ כל משחק (אולי חוץ מGTA הדפוק) על מקסימום הגדרות על כזה מסך...

לשיקולו של פותח הדיון...

פורסם

תוסיף 150 ש"ח לכסף שחסכת ותוכל לקנות מסך 19", למרות שבכללי הייתי ממליץ לך לחכות עוד ולקנות לך 22".

פורסם
  • מחבר

חבר שלי מבין חזק במחשבים והוא אמר שזה מפרט שיחזיק ל3 שנים ולא לקחת את ה e8400 כי עוד שנה זה יהיה מעבד זבל ..

פורסם

וחבר שלי אמר לי שחבר שלך לא יודע מה הוא מדבר.

נו באמת, מה אנחנו ילדים קטנים עם חבר שלי אמר לי? אני אומר לך שחבר שלך באמת לא מבין וזו שטות.

8400 עוד שנה זבל בדיוק כמו שה-9550 עוד שנה/שנה וחצי לא יהיה שווה הרבה. תלוי איך אתה מסתכל על זה. לשימושים משרדיים גם 3800X2 של AMD היום מעל ומעבר אבל לשימושים כבדים לא

פורסם
  • מחבר

גם אמרו לי שמשנה הבאה המשחקים יתמכו ב4 ליבות ולא ב 2 .. וe8400 זה 2 ליבות

פורסם

נו באמת אבל, אתה לא רואה שזה בולשיט? מאיפה לחבר שלך שעוד שנה כל המשחקים יעבדו ב-4 ליבות? זו השערה לחלוטין ואין לכך שום ביסוס.

בנתיים יש לנו כבר לא מעט זמן מרובעי ליבות (אם אני לא טועה הראשון היה Q6600) ואנחנו לא רואים את כל המשחקים החדשים שמנצלים זאת (תקנו אותי אם אני טועה).

מעבר לזה, רוצה להתחכם בנושא? אז מניין לך שעוד שנתיים לא כולם יעבדו עם 8 ליבות או 16 ליבות? גם במקרה הזה הכסף שהולך ל-9550 מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים