פורסם 2009 בינואר 3116 שנים יש לי הארד דיסק בגודל 500 ג'יגה שמחולק ל2 .. C ו-E .. זה מחשב חדש אין לי אותו חודש אפילו. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל פתאום אני בא להיכנס לE לוחץ עליו דאבל קליק ולא קורה כלום.. אני עושה אותו דבר לC וגם לא קורה כלום... שאני לוחץ לחצן ימני אני רואה משהו מוזר.. האופצייה הראשית זה הפעל אוטומטית.. כאילו זה דיסק.. הנה תראו תמונה תבינו יותר טוב אני יכול להיכנס לC ו-E אבל רק עם אני לוחץ סייר... איך אני פותר את הבעיה הזאת למה זה עושה לי הפעל אוטומטית?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים דבר ראשון זה לא תקלת חומרה זה תקלת תוכנהלWINDOWS יש אפשרויות קיטלוג של כוננים מסויימים והוא שומר אותםכמו בCDROM זה יותר נפוץ בVISTA מאשר בXPהבעייה היא שזה נשמר בתוך חלק מהמחיצה שמשמש את מערכת הפעלהאם שמת לב אחרי שמפרמטים מחיצה הוא נותן חלק ממנה למערגת ושם זה בדרך שמוראין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט...יש דרך אחת שהיא קצת מסוכנת אבל לפי ניסיוני זה עבדלהעביר את המחיצה לFAT32 ושם אין את אפשרויות קיטלוג ואבטחה של NTFSאבל שוב חבל לאבד מידע פשוט תלחץ מקש ימני ותעשה סייריש משהו נוסף תוודא שאין בתוך המחיצה קבצים שנקראים AUTORUNגי זה אפשרות נוספת
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים רוב הסיכויים שזה autorun.ini שמושתל לאחרונה להרבה אנשים ששמים את המוח שלהם בצנצנת כאשר הם מחוברים לאינטרנט.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תבדוק אם אין קובץ autorun.ini שבכוננים.תשים לב שהוא יכול להיות עם attribute של system+hidden כך שיהי צורך להוריד לו את הattribute של system לפני שמוחקים אותו.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תבדוק אם אין קובץ autorun.ini שבכוננים.תשים לב שהוא יכול להיות עם attribute של system+hidden כך שיהי צורך להוריד לו את הattribute של system לפני שמוחקים אותו.אכן - אם אתה לא מרגיש בנוח עם הסייר כדי לעשות זאת ולא עם ה-CMD (הדרך המועדפת לדעתי) - השתמש נא ב-TOTAL COMMANDER רק שים לב שאתה לא נוגע במקרה ב-BOOT.ini או NTLDR או IO.sysבהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר תבדוק אם אין קובץ autorun.ini שבכוננים.תשים לב שהוא יכול להיות עם attribute של system+hidden כך שיהי צורך להוריד לו את הattribute של system לפני שמוחקים אותו.איך אני בודק את זה?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים שבוע טוב!תוריד את הכלי הזה :http://www.davidscomp.com/index.php/download/doc_download/3-prt-v20תפעיל אותו, ולאחר מכן תעשה הפעלה מחדש, זה אמור לסדר לך את הבעיה..ד"א, זה וירוס מוכר שנקרא : Perlovgaמקווה שעזרתי! שבוע טוב!
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר שבוע טוב!תוריד את הכלי הזה :http://www.davidscomp.com/index.php/download/doc_download/3-prt-v20תפעיל אותו, ולאחר מכן תעשה הפעלה מחדש, זה אמור לסדר לך את הבעיה..ד"א, זה וירוס מוכר שנקרא : Perlovgaמקווה שעזרתי! שבוע טוב!עבד.תודה רבה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.