עבור לתוכן

מחשב לעריכה בAVID תקציב 4000

Featured Replies

פורסם

מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו.

חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק

תודה

פורסם

נשמח לעוד פרטים כמו מה הדרישות של התוכנה (האם יש ניצול של מרובעי ליבות?), האם אתה מתכנן אוברקלוק? האם השקט חשוב? האם מתוכננים משחקים? האם דרוש כונן קשיח גדול במיוחד? האם דרוש כ.מסך מקצועי מסדרת Quadro?

פורסם

יעזור עם תציין פרטים נוספים:

האם אתה משתמש בחומרה ייעודית?

על איזה פורטמט מדובר (DVD, HD,SD וכו...)?

האם אתה עורך מקצועי?

לרוב מה אורכם של הסרטים שאתה עורך? ובאיזה פורטמט מדובר (מאיפו אתה מעביר את הוידיאו לעריכה)?

בכמה מסכים אתה משתמש?

פורסם

באיזו גירסה של AVID תשתמש?

אחותי עובדת עם AVID (בין יתר התוכנות שלה..) עם מעבד Q9300 וכרטיס מסך מקצועי FX1700 (אם אני זוכר נכון).

יש לה 4GB של זיכרון ולא שמעתי ממנה תלונות.

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי אנשים כן לוקחים מרובע ליבות בעבודה עם AVID.

המפרט הוא לאחי וכן הוא עורך מקצועי.

נתחיל עם מפרט בלי הארד דיסק כי מבחינת הארדיסיקים הוא די מלא והכי הרבה נקח 500 פנימי כי יש לו עוד 3TB חיצוניים שבהם הוא דוגם.

חוץ מזה הייתי רוצה לראות מפרט עם QUADRO ומרובע ליבות. גם חשוב שתהיה יציאת HDMI שממה שראיתי אין לQUDROים.

הוא משתמש בAVID COMPOSER 3 עם 2 מסכים.

הסרטים בפורמט של HD.

פורסם
  • מחבר

מישהו התנסה פעם עם PCPOWER?

פורסם

שזה?

פורסם

חשוב לציין שהתוכנות של AVID מעדיפות באופן ברור כרטיסי מסך של Nvidia (כאשר העדיפות היא לכרטיסים מסדרת ה-Quadro), רוב אם לא כל כרטיסי המסך של ATI לא יעבדו בצורה תקינה עם התוכנות שלהם.

פורסם
  • מחבר

http://pcpower.co.il

מתמחים בבניית מחשבים תואמים לתוכנות עריכה/מוזיקה וכו'

אוקיי אם ככה אני לא חושב שהוא יצטרך את הQUADRO FX1700 אלא יסתפק ב570, מה ההבדל העיקרי ביניהם?

ובקשר ללוח אם איזה הכי מומלץ כי זה החלק שאני הכי לא בטוח בו?

ומעבד יש טעם להשקיע יותר כדי לקבל סדרת QUAD יותר גבוהה עם יותר זיכרון קאש? לא מתוכנן OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים