עבור לתוכן

סלקום וחבילות אינטרנט דור3 לפלאפון..שאלה למנויים ולמבינים בעניין

Featured Replies

פורסם

שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש?

כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).

פורסם

לסלקלום יש או חבילה מגוכחת של כמה עשרות שקלים (40-50) בשביל כמות זניחה של כמה מאות מגה בודדים (לא זוכר, 200 אולי), או 120 שקל לחודש בשביל בלי הגבלה.

פורסם

בלי הגבלה באמת?

פורסם

אתה רוצה לשלם כ 120 שקל בשביל גלישה בטלפון?..זו גניבה לאור יום.

באורנג' שמעתי שיש להם מבצעים יותר טובים בהרבה, חבר שלי עושה חיבור של 2 גיגה בחודש ב 60 שקל אם אני לא טועה.

אגב גם אני עם HTC וסלקום ולא יודע לאן להתחבר בכדי לגלוש דרך הפלאפון 3G...

פורסם

פלאפון = מודם סלולרי.

דיי משתלם למי שכל הזמן מסתובב עם לפטופ.

פורסם

יש לי חבר (שאגב פה בפורום) שבאורנג' וגולש ללא הגבלה לפי מה שהוא אמר ב-70 ש"ח לחודש, יש למישהו מידע לגבי חברת פלאפון וסלקום?

פורסם

לאורנג' אין חבילת גלישת DATA ללא הגבלה, החבילה הכי גדולה נותנת לך 20GB ב-116 ש"ח לחודש. לסלקום יש חבילה כביכול ללא הגבלה אך לפי החוזה הם יכולים להגביל את הגלישה שלך במידה והם מוצאים לנכון לעשות זאת.

פורסם

לאורנג' אין חבילת גלישת DATA ללא הגבלה, החבילה הכי גדולה נותנת לך 20GB ב-116 ש"ח לחודש. לסלקום יש חבילה כביכול ללא הגבלה אך לפי החוזה הם יכולים להגביל את הגלישה שלך במידה והם מוצאים לנכון לעשות זאת.

ומה לגבי פלאפון?

פורסם

היו על זה הרבה כתבות לפני כמה חודשים כשכל החברות יצאו עם זה, תחפשו ב YNET/גוגל. בכל מקרה, בפלאפון זה מודם בלי סים בינתיים, בסלקום מה שרשמתי, באורנג אם אני זוכר יש 60 שקל ל 2 גיגה ואז 110 שקל לאיזה 20 או משהו גדול (תמחור יותר שפוי מסלקלום).

פורסם

החבילות הכי גדולות באורנג' הן 5GB ב-80 ש"ח לחודש ו-20GB ב-116 ש"ח לחודש (מע"מ כלול ב-2 החבילות הנ"ל).

פורסם
  • מחבר

איזה סרט רע זה בסלקום אם ככה...אין לי כוח לעבור עכשיו חברה כל הבלאגן הזה.... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים