פורסם 2003 ביולי 1422 שנים כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר לא בכלל לאמחשב מלפני 5 שנים - אבל מחודשמעבד 700, 20 ג'יגה זיכרון, אם אני לא טועה 128 ראם. לא פראייר
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים נסה לנתק התקני חומרה כגון כרטיסי קול וכדומה , בדוק שהדיסק מוגדר בצורה תקינה ב - BIOS , האם הוא לא שואל אותך על "התאוששות חכמה" לאחר ה RESTART ?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר ל-itamarz:ניסיתי לנתק התקני חומרה "בלתי נחוצים" וזה עדיין לא עבד. אני מגיע לאותו מסך בדיוק כמו בהתחלה, ללא "התאוששות" כלשהי. מה אמורה להיות ההגדרה ב-BIOS?ל-holy:מה להגדיר לו במקום בוט מסידירום?
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים לאחר ההתחול ולפני שהמחשב עולה מחדש תוציא את CDROM ההתקנה , לחילופין תגדיר שסדר ההתחול יהיה תחילה מ HD ( או HD0 ).
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים מחבר אוקיי ואחרי שהוא עולה מההארד דיסק מה אמור לקרות? הוא יגיע לתוכנית ההתקנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.