פורסם 2009 בינואר 3016 שנים קודם כל זאת הודעה ראשונה שלימזל טוב לי..אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השארשיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייקשיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחותשיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקולאני חשבתי על אלה:SteelSerios SteelSound 4Hhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid=התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום!ותודה לעוזרים
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אמנם אוזניות איכותיות אבל אם כבר לא כדאי שתקנה את ה-5H? מאה ומשהו שקל יותר וזה ממש ישפר את הסאונד במיוחד אם זה USB.אבל אם אתה לא רוצה אז כדאי משהו פשוט עד 150 שקל ושיהיה לך כסף תקנה את ה-5H אבל לשיקול דעתך..
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אין לי מספיק כסף ל5H V2 הוא עולה איזה 500 ואין לי מספיק כסף כי גם אני רוצה להספיק לקנות גם אכבר ופאד אני יפתח פה אשכול חדש לפני הקנייה בנתיים תודה אין משהו אחר יותר טוב ?אני מזמין אותם אפילו השבוע.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר UPPPאף אחד לא עוזר אני מחליט לעזוב את הקהילה הזאת תודה לכל מי שעזרלמרות שאף אחד לא עזר לי בכלל אם מישהו יכול לעזור לי עדיין לפני שאני יתחרטאז אני נורא אסמח
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים קודם כל: היה כדי לך לכתוב את ההודעה בפורום "אודיו וקולנוע ביתי".דבר שני, אני אישית ממליץ לך לקנות אוזניות איכותיות [לא של חברות ציוק היקפי לגיימרים] ומיקרופון ב-15ש"ח נפרד. אם אתה חושב לעשות כך תאמר זאת ואני אביא לך רשימה של אוזניות מומלצות בתקציב זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.