עבור לתוכן

באיזו מדפסת דיו עלות הדיו + בזבוז הדיו הכי נמוכה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

החלטתי לקנות מדפסת דיו משולבת, אני מחפש מדפסת שעלות מיכלי הדיו שלה (תחליפיים או עדיף מקוריים) נמוכה,

וגם כמובן חסכונית בהדפסה עצמה.

יש הצעות?

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ - שיניתי את הנושא עכשיו.

פורסם

הדבר הכי זול שתמצא זה מיכלי דיו חיצוניים, אני עובד ככה כבר 3 שנים , בכל המדפסות שלי.

אין מילים עד כמה הדבר הזה כ"כ זול, וכ"כ חסכוני עד כדי מצב שאני בכלל לא מחשבן על דפים/דיסקים שאני מדפיס.

ממליץ.

פורסם

טל,

אתה יכול לפרט קצת? איזה מדפסת יש לך? איזה מכלים חיצוניים אתה קונה?

תודה

פורסם

כרגע עובד עם 2 מדפסות אפסון R270

זו המערכת (יש יותר מ 30 סוגים וצורות ודגמים,לא כולם טובים, מנסיון טוב)

http://upload.ecvv.com/upload/Info/20084/China_Continuous_inking_system_for_Epson_R270_R290_R390_RX59020084111541289.JPG

כל מיכל מכיל כ 110 מ"ל של דיו. לשם השוואה מיכל מקורי מכיל 13-15 מ"ל.

אגב אותו בקבוק של ה 110 מ"ל עולה 3-5 דולר בלבד... :)

תזמין מאי ביי...

אם תשיג מדפסת R200 אוכל למכור לך סט כזה...

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון מעניין, :xyxthumbs:

איך אני מיישם את זה על מדפסות אחרות ?

פורסם

היי, ראיתי שכתבתת מדפסת דיו אבל אולי כדאי שתשקול משהו אחר.

אני קניתי לפני מספר שנים מדפסת ליידר של XEROX ב 650 ש"ח. אתמול החלפתי טונר בפעם הראשונה. בדף הבדיקה שהדפסתי גיליתי שכתוב מה מספר הדפים שהדפיסה המדפסת. המספר היה 2364. לדעתי זה מרשים. טונר חדש עלה כ 300 ש"ח. אני מנחש שכמו במדפסות דיו היצרנית מכניסה את מיכל הדיו הראשון או הטונר מלא רק עד חציו. בקיצור זה אמור להיות ממש יותר זול. אם אין לך בעיה של מחיר ראשוני, למה שלא תקנה גם דיו וגם לייזר? הרי גם ככה רוב האנשים (ואני מניח שאתה בינהם) צריכים את הצבעוני רק ליצירת עמוד השער לעבודות ואולי לדף אחד או יותר. במידה ואתה כן מדפיס הרבה אתה יכול לשקול משפסת לייזר צבעונית למרות שמדפסת כזו לא היתה לי ואני לא יודע עלויות בוודאות אבל אני מנחש שהן הרבה יותר נמוכות מבמדפסת לייזר.

דרך אגב, מה דעתך לנסות ללחוץ על המורה\מרצה לקבל עבודות במייל? זה אמור להיות יותר ידידותי לסביבה.

פורסם

אני אישית מדפיס המון, המון המון.

רוב ההדפסות הם על דיסקים, אז ייזר לא ייתן לי כלום...

לגבי המיכלי דיו- יש כמעט לכל הדגמים של כל היצרנים, צריך לחפש...

פורסם
  • מחבר

איפה לחפש? אתה יכול לכוון בבקשה ? רשמתי את הביטוי בגוגל וזה לא נתן לי כלום..

בקשר להודעה הקודמת, חשוב לי שיהיה סורק - וללכת על מדפסת לייזר צבעונית משולבת זה כמעט כמו 3 מדפסות דיו והאמת המחיר קצת יקר לי.

בשביל הדפסת כמות גדולה (כמו עבודה) אני יכול להדפיס באוניברסיטה. ובשביל דף פה, דף שם נראה לי שדיו תעשה את שלה.

ואני מניח שעם כמות ההדפסות שלי מדפסת דיו חסכונית תהיה מספיק טובה בשבילי. אולי עוד שנה יירדו מחירי הלייזר ואז אפשר יהיה לקנות לייזר בזול.

בכל אופן אני עדיין בשלבי בדיקה\חישוב עלויות.. :s05:

פורסם

מדפסות עולות 300-500 שקל לכאלה משולבות מה אתה עושה סקר ....? :kopfpatsch: (בדיקה וחישוב עלויות...)

הרי אמרת שאתה מספיס דף פה ודף שם, אז אין לך צורך בערכות מילוי...

בכל מקרה הביטוי הוא continuous ink

http://shop.ebay.com/items/__continuous-ink_W0QQ_nkwZcontinuousQ20inkQ20QQ_cqrZtrueQQ_fromfsbZQQ_nkwuscZcontinuonQQ_nkwuscZinkQQ_trksidZm270Q2el1313

http://images.google.co.il/images?source=ig&hl=iw&rlz=1G1GGLQ_ENIL263&q=continuous%20ink&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

פורסם

למען האמת אני מחפש מדפסת משולבת שיודעת להדפיס על דיסקים. יש למישהו מושג על מכשיר כזה?

אם גם אמצא לזה מערכת דיו רציף זה בכלל יהיה מעולה...

פורסם
  • מחבר

אני עושה "סקר" לא לגבי מחיר של מדפסות, אלא מחירים של דיו - יחס כמות\מחיר למילוי. זה מה שחשוב, על זה ההוצאות הדפסה.

בדקתי את הקישורים שנתת, תודה.

זה לא דבר זול, אם אני קונה את זה בהתאמה לדגם מדפסת שיש לי - לא יהיו "הפתעות" עם זה ? זה בטוח יעבוד?

אתה קנית משם את הסט החיצוני?

פורסם

אתה לא אוהב הפתעות ? אז אל תקנה...

לפני כ 4 שנים, התגלה לי הרעיון. חברתי למפעל בסין לשם ייצור המוני, והייתי ממש רגע לפני ייבוא מסודר של כמויות מסחריות לארץ ושיווק.

כמובן ששנה וחצי בדקתי יותר מ 20 דגמים שונים לכל מיני מדפסות.

יש בעיות של טפטוף, לכלוך בידיים, אם נופל על השולחן- הלך עלייך,ניקויים מידי פעם...

כל זה לא קורה אם אתה לומד לךהעתסק עם זה נכון.

צברתי נסיון יותר מידי טוב עם זה, ואני יודע לפתור את מירב הבעיות כולל כתיבת ציפ נכון לכל מכלית (יש לי משכיר שצורב תוכנה על הציפים האלה).

בכל מקרה, ש-ו-ו-ה ! (ועוד אתה אומר שחשוב לך הוצאות).

אם תשיג מדפסת R200 אני יוכל למכור לך קיט כזה ,יש לי חדש ללא שימוש. (וגם ל R270 אם תרצה)

פורסם

לא חושב שאפשר עוד להשיג את המדפסות האלה

פורסם

ה 200 אולי תמצא יד 2 , היא מצויינת ,מדפיסה על דיסקים ויהיה לך משתלם לקחת ממני.

את ה 270 ניתן להשיג חדשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים