פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר הנה התמונות , עם השמות באנגלית אפשר לראות מה עושה את הבעיה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים Raz20, מי אמר שיש לך בעיה?אם אתה חושב שניצול משאבי מעבד זה בעיה תחליף דפדפן.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר כניראה שאתה לא מבין מה הבעיה...במצב מנוחה ה- CPU צריך להיות בין 0-5 אחוז , אצלי הוא הרבה הרבה יותר !!!!!!!!!בין 20 -80 , כל שניה יש מספר אחר , ולא יציב בכלל כמו שאמור להיות
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים זה מה שהוא אומר לך 200 פעם בערך, תחליף דפדפן, ה IEXPLORER שזה הדפדפן שלך לוקח 50 אחוז עבודה! לא פלא שהמעבד שלך ככה.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר אבל אני אומר לכם שהדפדפן בכלל לא פתוח !!!!!!!! שום דבר לא פתוח וזה מה שזה מראה , לפי התמונות , כאילו אני מריץ משהו על המחשב , אבל אני לא מפעיל שום דבר !גם אתה לא הבנת !
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אם הדפדפן לא פתוח ויש תהליך שנראה iexplore.exe אני מציע לך לסרוק את המחשב עם אנטיוירוס ו hijackthis.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר סרקתי את המחשב דרך אנטי וירוס שמציע "סימנטק" דרך האינטרנט ואלה התוצאות , מה אפשר לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים תתבקש מהתוכנה לנסות למחוק את הוירוסים מהקבצים, אם זה לא אפשרי אז לרוב זה פשוט למחוק את הוירוס עצמו.אני מייע. לך לעשות פורמט לוינדוס ולהתקין עותק חדש...הכי טוב והכי נקי.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר ניסיתי להתקין HiJackThis אבל הוא רושם לי : שגיאה בישום WIN32 , מה יכול להיות ?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר דבר ראשון הצלחתי לפתור את הבעיה עם המאוורר בכך שניקיתי את כל המארז מאבק ,אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של קפיצות ה- CPU (במצב מנוחה) .דבר שני, אני מנסה להפעיל "מצב בטוח" אבל אני לא מצליח , אני מפעיל את המחשב מחדש , לוחץ על F5 ובוחר ב safe mode , ואז רצים לי הרבה קבצים ופתאום המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי להיכנס למצב בטוח ונכנס ישר לווינדווס רגיל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.