עבור לתוכן

מה קורה בחו"ל

Featured Replies

פורסם
:lol:בדיחה טובה
פורסם

ומה בדיוק היא עושה עם "כל הכוח שבעולם" הזה שכביכול יש לה?

עוצרת את איראן מהתחמשות גרעינית? עוצרת את צפון קוריאה מטבח באזרחים?

עוצרת אותנו מ"טבח" (אני לא רוצה להיכנס לדיון פוליטי על המלחמה בטרור, לכן הכוונה היא שהם מגדירים את זה בתור טבח)

בפלסטינים? עוצרת את חמאס משיגור קסאמים? עוצרת את חיזבאללה מהתחמשות ברקטות?

איזה כוח לעזאזל יש למועצת הבטחון, שבמקרה הקיצוני שולחת כוח בינלאומי שאין לו מנדט לעשות כלום,

ובמקרה היום-יומי אולי מוציאה גינוי על פעילות של מדינה זו או אחרת וממשיכה בלגרד לעצמה את הביצים?

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

האספה הכללית ולמגוון הועדות אין שום כוח אופרטיבי, מבחינת בקרה יש להם פחות כוח ממבקר המדינה שלנו ומבחינת לגטימציה עוד פחות.

בניגוד למועצת הבטחון שיש לה את כל הכוח.

זה שמועצת הבטחון לא פועלת לפי רואות עיניך לא הופך אותה לחסרת יכולות, אלא רק אומר שחברות מועצת הבטחון לא שמות עליך ועל מה שתאה צריך זין, כי מה לעשות שלרוסיה וסין 'השכנות' של אירן יש מניעים אחרים ממך.

אז כן אתה יכול להגיד שמועצת הבטחון היא גם ארגון מסורס אבל זאת סתם הכללה רחבה ובמקרה כזה אני בקלות יכול לטעון שגם ישראל או כל מדינה דמוקרטית אחרת היא גוף מסורסר לחלוטין.

פורסם

אז אולי תענה לעניין ובמקום לומר מה גם אחרים לא עושים תגיד לנו מה מועצת הביטחון כן עושה?

פורסם

לא הבנתי, אז לשלוח כמה שוודים לגבול לבנון שבורחים ברגע שהם רואים את חיזבאללה מתקרב אליהם זה בשבילך מעשה עם עוצמה?

פורסם
  • מחבר

אז אולי תענה לעניין ובמקום לומר מה גם אחרים לא עושים תגיד לנו מה מועצת הביטחון כן עושה?

אני כבר עניתי.

זה שאתה מנסה לאנוס הערת בינים לויכוח פוליטי צפוי זה כבר דבר אחר, אבל שיהיה לבריאות אני האכיל את ה...

מועצת הבטחון היא אימפוטנטית ועוסקת באוננות לשמה, לא מספקת פתרונות לבעית הגרעין האירנית

ולכן אנחנו צריכים להגיד או"מ שמום ולסמוך רק על עצמנו, האם זה מה שרצית לשמוע ?

פורסם

שאלתי מה מועצת הביטחון עושה?

"זה שמועצת הבטחון לא פועלת לפי רואות עיניך לא הופך אותה לחסרת יכולות, אלא רק אומר שחברות מועצת הבטחון לא שמות עליך ועל מה שתאה צריך זין, כי מה לעשות שלרוסיה וסין 'השכנות' של אירן יש מניעים אחרים ממך.

אז כן אתה יכול להגיד שמועצת הבטחון היא גם ארגון מסורס אבל זאת סתם הכללה רחבה ובמקרה כזה אני בקלות יכול לטעון שגם ישראל או כל מדינה דמוקרטית אחרת היא גוף מסורסר לחלוטין."

איפה כאן כתוב מילה אחת לגבי זה?

פורסם
  • מחבר

יותר בסגנון של נדחפת לויכוח מטומטם נוסף שאני מסיים פה.

אבל במקרה שבאמת התעניין במה מועצת הבטחון עושה אז עכביש עכביש ענה לך.

פורסם
  • מחבר

בראדעי: יש מספיק זמן כדי להתמודד עם איראן

ראש סוכנות הגרעין אמר כי גם אם איראן תפרוש מהאמנה למניעת הפצת גרעין, תעשיר אורניום בדרגה צבאית ותגרש את פקחיו, לא יהיה בידיה נשק גרעיני בשנתיים הקרובות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665571,00.html

----------------

:pissed: זה לא הבחור שהחרים ערוץ הבריטי ממשלחתי מכיוון שהם סירבו להציג פרסומות של הפלסטינאית ?

פורסם

ברדעי

שילוב קטלני של שונא ישראל בירוקרטי נוכל וטיפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים