פורסם 2009 בינואר 3116 שנים ומה בדיוק היא עושה עם "כל הכוח שבעולם" הזה שכביכול יש לה?עוצרת את איראן מהתחמשות גרעינית? עוצרת את צפון קוריאה מטבח באזרחים?עוצרת אותנו מ"טבח" (אני לא רוצה להיכנס לדיון פוליטי על המלחמה בטרור, לכן הכוונה היא שהם מגדירים את זה בתור טבח)בפלסטינים? עוצרת את חמאס משיגור קסאמים? עוצרת את חיזבאללה מהתחמשות ברקטות?איזה כוח לעזאזל יש למועצת הבטחון, שבמקרה הקיצוני שולחת כוח בינלאומי שאין לו מנדט לעשות כלום,ובמקרה היום-יומי אולי מוציאה גינוי על פעילות של מדינה זו או אחרת וממשיכה בלגרד לעצמה את הביצים?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר האספה הכללית ולמגוון הועדות אין שום כוח אופרטיבי, מבחינת בקרה יש להם פחות כוח ממבקר המדינה שלנו ומבחינת לגטימציה עוד פחות. בניגוד למועצת הבטחון שיש לה את כל הכוח. זה שמועצת הבטחון לא פועלת לפי רואות עיניך לא הופך אותה לחסרת יכולות, אלא רק אומר שחברות מועצת הבטחון לא שמות עליך ועל מה שתאה צריך זין, כי מה לעשות שלרוסיה וסין 'השכנות' של אירן יש מניעים אחרים ממך. אז כן אתה יכול להגיד שמועצת הבטחון היא גם ארגון מסורס אבל זאת סתם הכללה רחבה ובמקרה כזה אני בקלות יכול לטעון שגם ישראל או כל מדינה דמוקרטית אחרת היא גוף מסורסר לחלוטין.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אז אולי תענה לעניין ובמקום לומר מה גם אחרים לא עושים תגיד לנו מה מועצת הביטחון כן עושה?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%91%D7%99%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 19:47:44אז אפשר להבין שמועצת הביטחון מיצגת את האינטרסים של החברה החזקים / ביריונים של השכונה
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים לא הבנתי, אז לשלוח כמה שוודים לגבול לבנון שבורחים ברגע שהם רואים את חיזבאללה מתקרב אליהם זה בשבילך מעשה עם עוצמה?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אז אולי תענה לעניין ובמקום לומר מה גם אחרים לא עושים תגיד לנו מה מועצת הביטחון כן עושה?אני כבר עניתי.זה שאתה מנסה לאנוס הערת בינים לויכוח פוליטי צפוי זה כבר דבר אחר, אבל שיהיה לבריאות אני האכיל את ה...מועצת הבטחון היא אימפוטנטית ועוסקת באוננות לשמה, לא מספקת פתרונות לבעית הגרעין האירניתולכן אנחנו צריכים להגיד או"מ שמום ולסמוך רק על עצמנו, האם זה מה שרצית לשמוע ?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים שאלתי מה מועצת הביטחון עושה?"זה שמועצת הבטחון לא פועלת לפי רואות עיניך לא הופך אותה לחסרת יכולות, אלא רק אומר שחברות מועצת הבטחון לא שמות עליך ועל מה שתאה צריך זין, כי מה לעשות שלרוסיה וסין 'השכנות' של אירן יש מניעים אחרים ממך.אז כן אתה יכול להגיד שמועצת הבטחון היא גם ארגון מסורס אבל זאת סתם הכללה רחבה ובמקרה כזה אני בקלות יכול לטעון שגם ישראל או כל מדינה דמוקרטית אחרת היא גוף מסורסר לחלוטין."איפה כאן כתוב מילה אחת לגבי זה?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר יותר בסגנון של נדחפת לויכוח מטומטם נוסף שאני מסיים פה.אבל במקרה שבאמת התעניין במה מועצת הבטחון עושה אז עכביש עכביש ענה לך.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר בראדעי: יש מספיק זמן כדי להתמודד עם איראן ראש סוכנות הגרעין אמר כי גם אם איראן תפרוש מהאמנה למניעת הפצת גרעין, תעשיר אורניום בדרגה צבאית ותגרש את פקחיו, לא יהיה בידיה נשק גרעיני בשנתיים הקרובות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665571,00.html ---------------- זה לא הבחור שהחרים ערוץ הבריטי ממשלחתי מכיוון שהם סירבו להציג פרסומות של הפלסטינאית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.