עבור לתוכן

מיני לפטופ ב 2500שקל?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מחפש נייד ב-2,500, כזה שישמש כנייד משני, ואין צורך לסידי או משהו בסגנון.

10 אינץ', לאינטרנט ואופיס שיאפשר ניידות טובה וקלה יותר.

המגבלה היא ל 2500שקל.

ממה שהצלחתי לראות עד כה, אלג'י מצטיירים כעדיפים, עם ה X110,

אשר כולל בתוכו את המעבד הסטנדרטי יחסית (כפי שראיתי אצל האחרים - MSI ASUS) ו 120\160GB הרדיסק.

היתרון הגדול שלו, לטעמי - שנתיים אחריות.

החסרון היחידי שלו אל מול ה ASUS 1000 למשל, זה הסוללה 3 תאים לעומת ה 6 תאים של אסוס.

לא קריטי במיוחד, מאחר ואני בא מעולם של שעתיים עבודה על נייד נטו גם ככה,

ולכן זו נקודה טובה למחשבה, אבל לא הפאנץ' ליין..

אשמח לשמוע דעות אחרות בנושא,

המלצות, האם כדאי להמתין מעט ויש משהו ששווה לחכות עבורו שצריך לצאת בשבועות הקרובים.

כמו כן, שאלה נוספת לגבי ה LG X110 - האם יש חנות שניתן לרכוש אותו ישירות עם הסוללה המורחבת?

תודה מראש,

ערן.

פורסם

אני קניתי השבוע את ה MSI WIND (אני כותב ממנו עכשיו)

הוספתי עוד 80 שקלים וקיבלתי עוד שנה אחריות = שנתיים אחריות.

הוא מגיע עם סוללה של 6 תאים אבל הוא לא מהחזקים בתחום. עדיין הוא מספיק לבערך 3 וחצי שעות בבפעילות רגילה (וי פי פועל וכמה תוכנות במקביל).

הוא יחסית כבד משאר האפשרויות אבל לא לכולם זה קריטי. לי זה לא ממש מפריע.

אני מאוד מרוצה ממנו :)

פורסם

יש לי את ה-ASUS E1000 כבר יותר מחודשיים

תענוג חוץ משני חסרונות (שהאחד זניח):

1. המחשב מגיע מותקן בעברית - זניח

2. זמן טעינה ארוך (כ-3 שעות)

חוצמזה העבודה על המחשב היא נהדרת הוא מאוד נוח ולא הכי איטי בעולם - קח בחשבון שהוא לא בא להחליף מחשב נייח או להוות מחשב יחיד

לסטודנטים כמוני זה פתרון מעולה. אני אפילו מריץ עליו כמה משחקים (WORLDCRAFT למשל)

מה שאני מאוד אוהב זה את מקשי הקיצור לחסכון באנרגיה (כיוונון של המעבד) - אני כבר הגעתי איתו ל-5 שעות שימוש

דא - לאחותי יש את ה-WIND - הוא אומנם יותר קל אך הרבה יותר מצועצע והסוללה שלו מחזיקה פחות

כל טוב,

גבריאל לוי נקר

פורסם
  • מחבר

אני משתמש כיום ב LG F1, כבר בן שנתיים וקצת.

כשקניתי אותו הוא היה עם מפרט נאה, ומה שקרץ לי זה השלוש שנים אחריות שעד היום אני נהנה מהם כשצריך.

לכן מאוד חשוב לי נושא האחריות, שכן מוצר שנייד ונע ממקום למקום רגיש יותר לנזק כזה או אחר שיכול להגרם לו...

ברור שהמחשב בא כמחשב משני, ליום יום מחוץ לבית..מצב שאני מרבה להיות בו עם צורך במחשב, ולסחוב את ה3ק"ג האלה שיש לי כרגע זה לא פרקטי.

יצא לי "להרגיש" את האסוס E1000 וגם את האלג'י X110,

שניהם מאוד מאוד דומים בחיצוניותם ונוחות השימוש בהם בעיניי, אמנם לא שיחקתי עם כל אחד שבועיים..אבל כמה שאפשר לראות - אינני רואה שוני בניהם.

שניהם בעלי אותו מפרט.

אחד עם סוללה חזקה יותר, השני עם אחריות שנה יותר.

לאור העובדה שלא מצאתי רבות על האלג'י, ואם באמת אין שוני נוסף בניהם, אעדיף את האלג'י ע"ג הסוללה, שכן זה נושא שפחות מטריד אותי.

כרגע שני אלו עומדים על הפרק,

ואשמח לשמוע דעות נוספות או ידע נוסף לגבי שניהם.

תודה שוב,

ושבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים