עבור לתוכן

מעוניין לקנות PROLINK GFX 5800 מי ממליץ ?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699

לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה.

כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS

הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות.

קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר.

מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800

זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל

תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

פורסם

עדיף לך לקנות במחיר הזה R9700PRO

ניראה לי שאולי הכרטיס שלך הוא פגום כי מעולם לא ראיתי מישהו שאמר שבא לו להקיא מכרטיס של הרקולס ועוד R9500...

יש גם אפשרות שאתה פשוט משחק משחק כבד מאוד על רזולוציה כבדה מאוד וברמת הפירוט הכי גבוהה הכרטיס מתקשה.. קורה!

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב ATI באופן כללי........

יש לי כרגע 9700 PRO של חבר שלי, אני לא אוהב אותו :(

אני מעדיף nVIDIA אני לא אוהב את האי יציבות של ATI, אני לא אוהב את האי תאימות של הדרייברים של ATI בXP

אני חושב שחברה שמכבדת את עצמה צריכה קצת יותר להשקיע בדרייברים שלה.

אני כועס מאוד על ATI על כך שהוציאו את גרסת ה3.4 וישר החליפו אותה ב3.5 CATALYST משום שהיתה בעייתית.

עוד תגובות בבקשה!

פורסם

אני לא אוהב ATI באופן כללי........

יש לי כרגע 9700 PRO של חבר שלי, אני לא אוהב אותו :(

אני מעדיף nVIDIA אני לא אוהב את האי יציבות של ATI, אני לא אוהב את האי תאימות של הדרייברים של ATI בXP

אני חושב שחברה שמכבדת את עצמה צריכה קצת יותר להשקיע בדרייברים שלה.

אני כועס מאוד על ATI על כך שהוציאו את גרסת ה3.4 וישר החליפו אותה ב3.5 CATALYST משום שהיתה בעייתית.

עוד תגובות בבקשה!

זה שאתה לא אוהב זאת זכותך

אבל על איזה אי תאימות אתה מדבר בדיוק?? אתה הראשון שאני שומע שמתלונן על אי תאימות עם XP

ובקשר לדרייברים - חברה שמכבדת את עצמה תעשה בדיוק מה שATI עשתה ותחליף את הדרייברים הפגומים בדרייברים יותר טובים (הסיבה שהם החליפו הייתה אי תאימות עם XP אז הם החליפו לגירסה אחרת שתתאים)

ורק שתדע... NVIDIA לא כאלה מוצלחים בדייברים שלהם. כבר המון זמן שהם מוציאים דרייברים שלא מעלים ביצועים בכלל... האמת אני לא יודע למה הם מוציאים אותם כבר... אולי רק בשביל להעלות את הביצועים במבחנים הסינטטים

פורסם

5800? של איזה חברה? אצל חלק מהחברות הוא בא עם ערכת הקירור המכונה "שואב האבק" שתופס גם עוד מקום של PCI, מה גם שבביקורות ראינו איך הוא מפסיד לרדאון 9700

פורסם

שמע ATI חברה פצצתית והכרטיס שלך מצוין

אולי פשוט נהרס הכרטיס שלך ולמה אתה מתכוון אי יציוות שטויות במיץ לATI יש כרטיסים חזקים מאד בכל השנים לאומת NVIDIA

שהיא היתה לא משהו תחשוב פעמיים לפני שאתה קונה משהו!!

פורסם
  • מחבר

ה 5800 FX של חברת PROLINK ...

וזאת הסיבה שאני קצת חושש, כי זה פרולינק.

אני לא אוהב ATI באופן כללי, לכל החברים שלי יש את זה וקצת נמאס לי.....

מעדיף nVidia.

הנה הקישור לכרטיס שאני נעול עליו:

http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/g4/fx/Geforcefx5800.htm

פורסם

א. שים לב שזה לא הULTRA לכן אין בזה את השואב אבק האימתני.

ב. המחיר יחסית טוב.

ג. אישית לא ראיתי השוואות, אבל זה ניראה לי יחסית טוב, רק אם הייתי במקומך הייתי מחפש באינטרנט השוואת בין ה5800 למיניהם

ל5900, יכול להיות שיהיה לך יותר משתלם לקנות איזה 5900.

פורסם

PROLINK בעולם לא ממש מוכרים, אבל יש להם מוצרים די טובים, יש לחבר כרטיס מסך שלהם והכל עובד טוב.

ניראה לי די נחמד הכרטיס, למה לא?

פורסם
  • מחבר

אין סיבה שלא.... לדעתי..

וחוץ מזה תמיד ניתן לקבל את הזיכוי של ה14 יום.

אז אנסה אותו יום אחד, אעשה עליו מבחני ביצועים, ואם חלילה לא ימצא בעיני חן

אחליף אותו בכרטיס אחר בתוספת תשלום.

פורסם

סליחה שאני ככה מגיב אבל...

מזה בדיוק, נמאס לי מ ATI?! מזה כלב? אתה צריך להיות חבר שלו ? זה כרטיס !!!!!!!! כרטיס, הוא יושב בAGP ואתה משחק איתו משחקים על פוול FPS !

Radeon9700 Pro זה כרטיס ממש אבל ממש חזק, לא עושה בעיות ומספיק לשחק כל משחק היום בגרפיקות מעולות ומריץ הכל חלק כמו חמאה, אין לו שום בעיות.

בעיקרון, לא אמורים להחליף דרייברים בכלל רק אם יש שיפור ביצועים גדול או אם יש בעיות, אז אני מניח שאתה סתם באת והחלפת אחרי כל גירסה. וגם... בעיות... פעם במאה איזה באג במשחק וגם תמיד יש פיקסים ואפשרות להוריד דרייבר גירסה אחת קודם.

אז תעשה לי טובה... לא אוהב 9700, זה פשוט מעורר רחמים לשמוע את זה. או שאתה סנוב שמחליף כל יומיים כרטיס או שאתה מאלה שמלקקים לחברות חומרה, אני אישית לא יודע איך החברים האחרים בפורום חושבים אבל אני אגיד לך שאתה פשוט לא עושה רושם על אף אחד ואני אפילו אגזים ואומר שהיום - אתה פשוט לא יכול להיות מאוכזב מ9700 ובטח שלא עוד PRO ! (למרות שהם כמעט זהים)

ודבר אחרון... רק על תכעס על ATI בסדר מתוק ? כי הם יבכו.

וואו תרגיע

אם היית מתעכב עוד 5 שניות לקרוא כמו בנאדם היית רואה שהוא מדבר על 9500... ואם הוא מאוכזב מATI, מה זה בדיוק מפריע לך??

מה אתה יחצן שלהם שאתה מגן עליהם ככה? הוא שילם הרבה כסף על כרטיס ואם הוא לא מרוצה זאת זכותו המלאה ואם אין לך משהו להגיד שיכול לתרום לתראד הזה אלא רק להרוס אני מציע שלא תתערב

פורסם
  • מחבר

MORTAR , כאשר החלטתי להתיעץ עם אנשים, לא התכוונתי לאנשים מסוגך.

מכיוון שמטרת הפורומים האלו לעזור לאנשים להחליט, ולא לעצבן אותם, הנוכחות שלך קצת הרבה מחטיאה את המטרה.

אבקש ממך לא להגיב ב'תארד שלי יותר. אתה לא מועיל, ולכן אני מקווה שתוכל לנווט את התיסכולים שלך למקום אחר.

אציע לך לטפל בהתלהבות הילדותית שלך, ולהניחה בבית, כאן זה לא גן ילדים ולא משחקים כאן.

אגב, כשתהיה לך האפשרות לעבוד עם כרטיסי מסך מובילים בשוק, אז יהיה לך הנסיון להמליץ או להיפך לא להמליץ על כרטיס מסוים.

מהבקשה שלך להסביר לך מה בדיוק אני לא אוהב בו, מסתמן כי אתה מסתמך רק על מבחני ביצועים וסקירות "יבשות" של אתרים שזה רק מחזק את דעתי שאין לך מה לחפש פה.

פורסם
  • מחבר

הביצועים מדברים בעד עצמם.

ועכשיו אני שוב מבקש ממך לעזוב את הת'ארד.

בפעם השלישית, אם לא תהיה ברירה.. אצטרך לבקש עזרה ממנהלי האתר.

פורסם

כל תגובה שלי בתראד הזה - מחוקה.

שלום.

פורסם

פרולינק היא חברה לא רעה לפי מיטב הבנתי . יש יותר טובות (לידטק , טריפלאקס , סומה ועוד...) אבל עדיין היא לא רעה .

הכרטיס המדובר (5800 רגיל) הוא די כדאי (יחסית) רק בגלל המחיר שלו . מבחינת ביצועים הוא לא שווה אפילו ל-9700 פרו (שצורך הוספה של כ-200 שקל בלבד) . בכל מקרה , אני לא חושב שתתאכזב אם אתה תקנה את הכרטיס כי אתה תקבל כנראה מה ששילמת עליו . אבל למרות זאת , אני הייתי ממליץ לך ללכת על 9700 פרו או אם אתה מקובע על נבידיה אז לשקול כרטיס 5900 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים