פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר חעחעחעחעחעחעחעחע :lol: :lol: :lol: ביקשת מהם שיעשו לך אוברקלוק בחנות מתי שקנית אותו?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים לא ... הרכבתי לבד תמחשב + OC ... ( רציתי להתקדם לאט לאט בתחום למה זה עניין אותי )
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר יפה!אני קצת פוחד לעשות...מפחד להרוס משהו!אי רוצה שהמחשב שלי יחייה הרבה זמן!
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים גמני אל תדאג קניתי תמחשב בכסף שלי פרטי ( עוד יותר מפחיד ) פשוט אם תבין את כל התאוריה שמאחורי זה אפילו קצת ותעשה שלב שלב לא יהיו לך בעיות ... וכמובן תעזר בפורום שעוזר המון תצליח בגדול ...
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים מחבר לא יכול להגרם נזק כלשהו מאוברקלוק? אם המחשב לא נדלק או שצריך להעלות מתחים זה מסכן איכשהו את המעבד?
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים הכל אפשרי והכל לא אפשרי..זה תלוי בך..כל עוד לא תעלה את המתח בצורה מוגזמת..לא יגרם שום נזק (וגם אם תעלה יה מון הגנות למנוע נזק)..ככה שאין מה לדאוג..על כל מקרה אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום..יש ל מעט תרדים שמתעסקים בOC למעבד הנ"ל..תודה..
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר נכנסתי לביוס,ראיתי pc health status.נכנסתי וראיתי את הrpm וכל השטויות...ניסיתי לשנות ואין לי אפשרות.ראיתי שהוא על cpu smart fan ויש 3 אופציות auto, wannable, dasblle משהו כזה... סליחה על שגיאות הכתיב באנגלית.תודה מראש!
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים BlaCk - DiMoND אין צורך להקפיץ, אם הבעיה המקורית נפתרה (אחרי 7 עמודים אני מאמין שכן ).. פתח תרד חדש עם השאלות הנ"ל..ככה יוכלו לעזור לך ביותר ריכוז.. מה גם בעל ידי חיפוש קטן בפורום אתה תמצא את התשובות לשאלות הללו, תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.