פורסם 2009 בינואר 2916 שנים היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחובר בS וידאו לחיבור על הכרטיס מסך (RCA ל Sוידאו) המסך פעם עבד והוא תקין ועובד.. אבל מישומה אני לא מצליח לגרום לו להידלק , והוא לא מזוהה ביכלל כשאני עושה ''הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה'' מה עושים ? (על תצורת המסכים אני רואה רק 4 מסכים ) ביגללל שיש לי 4 יציאות DVI , אבל מה עם עוד שני יציאות הS וידאו ? איך אני מגדיר את העניין בפנאל הבקרה של ATI ?
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים הבעיות שלך לא קשורות ל קרוס-פייר , אני יכול לעזור לך בסאונד זה לא שהכרטיסים ביטלו לך את XFI , אלא לקחו עדיפות , ה XFI עדיין מותקן , פשוט לך ל control panel -->soundsתווית שניה (נראה לי) , תבחר שהאות היוצא יהיה מה XFI וזהו ...
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר הסתדרתי עם זה חח , פשוט נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי את התתקנה של הHDMI קבעתי את הXFI וזה עובד משהו משהו ..מה לגבי המסך ?מה עושים עם זה? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.