עבור לתוכן

מה עדיף - YES או כבלים ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי

למישהו יש ניסיון ?

איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES.

תודה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באופן כללי אני לא ממש מרוצה מהכבלים (אין לי עדיין נסיון עם YES)

אני יודע שערוצי המדע הטובים שנמצאים הכבלים נמצאים גם בYES כמו NG, ערוץ 8 וכו'...

פורסם
  • מחבר

אין ערוץ 8 בYES

פורסם

אז טעיתי... כבר אמרתי שאין לי נסיון עם YES?...

תראה. אני יודע שלמשל ערוצי הסרטים בYES הרבה הרבה הרבה יותר טובים מכל מה שתמצא בכבלים.

הם מביאים סרטים מעניינים, חדשים, ברמה גבוהה וכו' שלא כמו בכבלים שהם ממחזרים את כל הסרטים הגרועים שלהם בערך 1000 פעם

פורסם
  • מחבר

תודה בן אדם :D :D :D

פורסם

תשמע, הייתי מציע שתריץ חיפוש בעניין כי היה פה ת'ראד שלם בנושא. אתה תמצא בו המון חומר למחשבה..

בשיא הקיצור- לי יש YES כמעט מאז שהם קמו, חוץ מהפוגה קצרה של חודשיים עם הכבלים.

אני מרוצה מ YES הרבה יותר.

מבחינה טכנית - הם לוקחים בקלות.

מבחינת תכנים - לדעתי ברוב הם לוקחים. במיוחד אם אתה חובב קולנוע, ערוצי הסרטים של YES טובים הרבה יותר.. שמעתי את זה גם מאנשים שיש להם כבלים הרבה מאוד זמן.

פורסם

בעיקרון אני בעד הכבלים.. היה לי את שניהם למשך כמה חודשים, ולדעתי BiP לוקח את Yes. אם אתה בקטע של התוכניות שיש בביפ אז תלך לכבלים, זה הדבבר היחיד הטוב שיש שם.. מכל שאר הבחינות אני מעדיף את Yes.

פורסם

וגה צודק ב-100% !

זה בדיוק הקטע ש YES צריכה לשפר, את ערוצי הנוער.. ביפ לוקח את Y-TV בלי ספק. אבל חוצמיזה...

וד"א, עכשיו YES עשו משהו ממש נחמד. במשך כל החופש, מהשעה 23:00 ועד השעה 6:00 כל הערוצים נפתחים באופן חינמי וחופשי. זה נקרא Summer Party אם אנ'לא טועה.

לי זה לא שינה הרבה, כי יש לי את חבילת הזהב (עם כל הערוצים) , אבל זה מאוד נחמד לאנשים שאין להם ערוצים מסוימים...

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים, אני לא בקטע של ביפ, נראה לי שלווין הוא הזוכה ...

תגידו, איך ערוצי המדע ב יס ?

פורסם

ערוצי המדע בYES יותר טובים נקודה. (והם גם יותר)

Discovery - מדע ועוד מלאן דברים מעניינים

Dicovery Sci-Trek - מדע, חלל, טיסה וכל מה שמעניין D:

Discovery AnimalPlanet - חיותך חיות ועוד חיות, מעניין אבל אני אישית לא אוהב.. (חיות - משעמם D:)

TechTv - לדעתי ההערוץ !! מלא מלא חדשות על מחשבים תוכניות מכל הסוגים הכל סביב מחשבים ממש מעניין אני מחובר אליו באינפוזיה HEHE

National Geographic - מה שיש בכבלים

ערוץ ההסטוריה - כנ"ל

במקומך הייתי הולך על YES, אולי ל כבלים יש כמה ערוצים טובים BIP, STARWORLD ערוץ שלוש קצת, אתה תיגמל מהם תאמין לי

ביס יש גם ערוצים אחרים כמו YES+ וכו'

אני מסכים שYTV זה חרא, ממש קקה של ערוץ... לא שווה בכלל צפיה.

סרטים סבבה, אבל לפעמים אבל לפעמים יש גם סרטים משעמים אבל כמעט ואין שידורים חוזרים (חוץ מ 3:00 בלילה אולי..)

מוזיקה יש 1001 ערוצים...

מדע קורע להם תת*ת, סרטים כנ"ל, מויקזה כנ"ל, ממשק כנ"ל אבל לכבלים יש ייתרון אחד שזה הצעירים ואני חושב שתוכל למצוא חלופה בYES..

אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול ;)

ד"א - לא אני לא נציד של YES

D:

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים, אני מתחבר ל YES .

;)

פורסם

תודה אנשים, אני מתחבר ל YES .

;)

משתתף בצערך.

פורסם

משתתף בצערך.

למה היתרון היחיד שיש לכבלים (אם לא משתכלים על האינטרנט) זו אפשרות להקליט בערוץ A ולראות בערוץ B ובכול השאר עדיף YES

פורסם

תהיה בטוח שלא.

כבר עשינו על זה דיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים