עבור לתוכן

כמה עבודות שלי מהזמן האחרון

Featured Replies

פורסם

מה נשמע?

הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום

כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים

SOFTIMAGE | XSI & Mentalray

3200353336_2fef7b150e_o.jpg

3070736379_79766be26b_b.jpg

2972079489_4fb3557902_o.jpg

2962744232_74cbbdb487_o.jpg

2715327678_50fc5883e4_o.jpg

2711245628_cdb00477cc_o.jpg

פורסם

וואו, חלקם נראים אמיתיים לחלוטין..

פורסם

אחלה עבודות

זה נראה אמיתי

אהבתי את השלישי

ואת הגיטרה כמובן

יפה מאוד :yelclap:

פורסם

ממש יפה :)

גם אני.. הכי אהבתי את הגיטרה

:xyxthumbs:

פורסם

עבודות טובות מאוד, הרמה הטכנית בכולן ממש מבטיחה.

לעבודה הראשונה קצת קשה להתייחס כרגע, עבודת המידול נראית טובה אבל לאור הרמה של שאר העבודות, די ברור שהיא עתידה להתפתח :)

עבודות 3 ו 5 נראות ממש פוטוריאליסטיות, הן האהובות עליי.

יש בעיה שדי מציקה לי בעבודות 2 ו- 4: כל הנושא של אור מוחזר. בעבודה 2 היעדר אור מוחזר מורגש בחלק התחתון של התמונה, מתחת לבאר, ובאופן כללי צריך להגביר יותר את התחושה של תאורה סביבתית. בעבודה 4 היעדר אור מוחזר אל העמוד של המנורה מורגש מאוד ואפילו צורם, וחבל. זה גורם לעבודה להראות לא גמורה.

בעיה קטנה נוספת היא הקומפוזיציה בעבודות 5 ו 6. עבודה 6, למרות ביצוע טכני טוב מאוד, פשוט משעממת - הקומפוזיציה מרכזית וסימטרית לחלוטין, וכדי ליצור עניין בתמונה עם קומפוזיציה כזאת (זה לא קל בכלל) אתה צריך ליצור ניגודיות אצל עין הצופה בחלקים שונים של התמונה - למשל ע"י משחקי אור וצל, ע"י צבעים וכד'. במקרה הזה כל האלמנטים פשוט אחידים מדי ואין מוקדי עניין של ממש.

בתמונה 5 כמעט קורה אותו דבר, אבל יש כמה נקודות ש"מצילות את המצב" (מלבד היעדר הסימטריה), למשל הניגודיות בצבעים על פני הגיטרה עצמה, או העובדה שכתוצאה מהתאורה יש הבדל בין הטונים הקרים של הגוונים בתחתית התמונה לעומת הטונים החמים של הגוונים בחלק העליון. הבדלים עדינים מאוד, אבל באמת משפיעים לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים