פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים הבעיות של הרסטים שלך החלו לאחר שהוספת מאווררים חזקים למארז כמו SF2 ודלתא ועוד כמה ג'נרים.. אולי הספק שלך לא מספיק חזק.. מה ההספק שלו? (אם לא רשום עליו אז תגיד את החברה והדגם) נ.ב מתי אתה בא אליי?!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר ב XP הוא עושה כל הזמן בעיות ב98 לאחר התקנת של מספר תוכנות ו DRIVERS הוא מתחיל לעשות בעיות מאני אני צריך לעשות????
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים המערכת היית פועלת ב 100% ללא כל בעיה בעברלזה היתכוונתי..הבעיות בתחילו שהוספת את המאווררים..רוצה שאני יבוא אליך?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים באי סי קיו ביקשת ממני ביוס חדש אז הנה הוא בשביל וינדאוס XP RPO !!! :ftp://aiedownload.intel.com/df-support/4561/eng/gb-p18.exeתוריד ותתקין
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים דברים מתקלקלים, הם לא חייבים להיות מקולקלים במקור.אמרו לך לנסות ספק אחר או זכרונות אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.