עבור לתוכן

סוני 3 40/80/160 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין כל כך מה הצורך בארד דיסק בסוני 3....

הרי המשחק הוא על הדיסק.

אז אשמח להבין מה ההגיון מאחורי הארדיסקים מה ההיתרונות הגדולים שלהם?

ואם עד כדי כך באמת לא שווה לי לקנות את הסוני עם ה 40 ג'יגה וזהו...?

פורסם

התקנות של משחקים , תוספות (AD ONS) ומשחקים קנויים מרשת הPSN.

אתה יכול לקנות את ה40 גיגה ובמקרה הגרוע ביותר פשוט להחליף אותו בכל דיסק קשיח של נייד (ללא איבוד אחריות אפילו).

אני הייתי ממליץ לפחות 80.

ליביו

פורסם

זהו ליביו? כנראה ששכחת עוד כמה דברים.

בנוסף למה שליביו אמר הHD משמש לדמואים, שמירות, סרטים, מוזיקה, תמונות, מערכת הפעלה נוספת, Themes ועוד דברים "קטנים" יחסית כמו הזבל של הדפדפן אינטרנט (Cache cookies history), משתמשים שונים על הPS3 וההגדרות שלהם.

פורסם

ציינתי את העיקריים (דמויים ושמירות הם יחסית גוזלי נפח עדינים לשאר מה שכתבתי, מערכת הפעלה - הרוב לא מתקינים והקוקיס ומשתמשים - ראה ערך שמירות).

לא ציינתי סרטים , מוסיקה ותמונות בגלל שהם יכולים ליהיות מאוכסנים במחשב הבייתי ולהיות מועברים בSTREAMING מתי שצריך בלחיצת כפתור (באותה דרך ונוחות שתכנים מקומיים מנוגנים) ויכולים להמצא על כונן חיצוני שמחובר לPS3.

פורסם

קודם כל פותח הדיון סוני לא מיצרים יותר את ה40 גיגה ככה שה40 גיגה מיושנים יותר ומומלץ לך ללכת על ה80 גיגה

שלא אמור להיות אף אבדלים בין ה40 ל80 גיגה חוץ מהנפח כמובן -מחיר באופן רישמי הם צריכים לעלות אותו הדבר

למרות שאולי בארץ ינסו לעשות קומבינות ...

פורסם

ציינתי את העיקריים (דמויים ושמירות הם יחסית גוזלי נפח עדינים לשאר מה שכתבתי, מערכת הפעלה - הרוב לא מתקינים והקוקיס ומשתמשים - ראה ערך שמירות).

לא ציינתי סרטים , מוסיקה ותמונות בגלל שהם יכולים ליהיות מאוכסנים במחשב הבייתי ולהיות מועברים בSTREAMING מתי שצריך בלחיצת כפתור (באותה דרך ונוחות שתכנים מקומיים מנוגנים) ויכולים להמצא על כונן חיצוני שמחובר לPS3.

ליויו - בעידכון האחרון הוסיפו נגן תמונות מדהים ונוח, הבעייה שהוא לא מציג תמונות שמוזרמות אלא רק תמונות שמאוחסנות על ה PS3. אני אישית העברתי את כל התמונות של המשפחה שלי ל PS3 ומציג בעזרת הנגן החדש את כולן בנוחות מדהימה (מה גם שזה בעצם מהווה לי כגיבוי נוסף לתמונות שלי).

פורסם

הובר - מצבך טוב.

לי כרגע מתוך 60 גיגה נותרו פחות מ10 גיגה פנויים ויש לי כ25-30 גיגה של תמונות שלי ושל המישפוחה.

ליביו

פורסם

תרחיב. היום המחירים של הדיסקים הקשיחים לניידים בריצפה, בכ 270 שח אתה יכול למצוא היום כונן של 160 גיגה שזה די פותר לך את הבעייה, לא? :xyxthumbs:

פורסם

זה בהחלט ברשימה שלי , אבל חשבתי יותר לכיוון 320.

ליביו

פורסם

יש לי 40 ג'יגה ואני מסתדר איתו יפה מאד כבר כמעט שנה,

אבל בהחלט, ממליץ על לקנות כונן גדול יותר וברגע שיהיה לי קצת זמן להשקיע (מדובר פה רק בעניין של זמן - לא של כסף), אני גם אקנה חדש.

פורסם
  • מחבר

אז זהו? זה ההבדל....? לשמור תמונות, או קבצים שונים על המכשיר...?

אמממ לא יודע לי לפחות נשמע ונראה הרבה יותר נוח לעשות את הדברים הללו על המחשב האישי שלי.

בכל מקרה תודה על העצות. :)

יום טוב...

פורסם

תגיד לי טל - הבנת הנקרא - יש?

איך תשמור על המחשב שלך שמירות של משחקים?

איך תשמור על המחשב שלך התקנות של משחקי PS3? (מגיע בקלות לגיגות)

איך תשמור על המחשב שלך DEMOים? (יכול להגיע לגיגות)

איך תשמור על המחשב שלך עידכונים של משחקים? (יכול להגיע לגיגות)

ליביו

פורסם

אני חושב שהוא פספס את החלק הכי חשוב:

אני לא מבין כל כך מה הצורך בארד דיסק בסוני 3....

הרי המשחק הוא על הדיסק.

התקנות של משחקים , תוספות (AD ONS) ומשחקים קנויים מרשת הPSN.

כשאתה מכניס משחק בפעם הראשונה לPS3 הוא מתקין קבצים על הHD, לא כל המשחק רץ ישירות מהדיסק, חלק נקרא מהHD.

ואגב, תעשה לעצמך ולאחרים טובה, אל תקרא למכשיר "סוני 3" :-\

פורסם
  • מחבר

cleric צודק....

אכן פיספסתי את הקטע של ההתקנות של המשחקים.

מה גם שזה לא היה ממש מפורט וברור בתגובה של liviur

אז תעשה טובה ואל תבחן את יכולת הבנת הנקרא שלי

לפני שאתה מסתכל על יכולת ההסברה שלך.

וכל שאר הדברים נראים לי באמת די שטויות... {כמובן חוץ מהקטע של ההתקנות של המשחקים}

דמואים- לא כל כך מעניין אותי.

שמירת משחקים- כמה מקום זה כבר תופס?!?

תמונות, קבצים שונים וכו'.... גם לא נראה לי שיש כל כך צורך לשמור על מכשיר הפלסטיישן 3

פורסם

התקנות של משחקים

זה ציטוט שת ה3 מילים הראשונות בתגובה הראשונה שלי.

זה ועידכונים (פאטצ'ים שלפעמים לוקחים גיגות) זה אכן מה שחשוב.

לגבי הבנת הנקרא - אני לא אמא/אבא שלך ולא המורה שלך :) , זה כבר עליך, אבל אל תרמוז שההודעות שלי לא ברורות , כי אני לא רואה איך הן יכולות ליהיות יותר (לפחות במקרה הספציפי הזה).

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים