עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז Antec Three Hundred

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המארז הזה

THREE-HUNDRED_large.jpg

מבחינת : ביצועים,שקט וגודל.. או שאתם יכולים להמליץ לי על מארז טוב יותר שבמחיר כמו זה.

הנה פירוט מלא : http://skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm

הוא יתאים למפרט הזה:

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L

זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe

תודה לעוזרים..

פורסם

מארז מעולה, מתחרה עם 690 (שמתחרה עם 590) על תואר מארז המיינסטרים הטוב ביותר (תקנו אותי אם אני טועה)

אני מציע שתשאר את דור (Xtract) מה הוא חושב על המארז, שכן הוא מחזיק בו בעצמו ;)

פורסם

מארז בהחלט טוב, והוא יהיה אפילו יותר טוב אם תוסיף לו מאוורר מקדימה. אפשר אפילו שניים.

פורסם
  • מחבר

טוב .. אני יקח את המארז הזה..

דרך אגב הספק כח מתאים למפרט ?

פורסם

כן, בחירה טובה.

פורסם

נתקלתי במשהו קצת מוזר במארז הזה.

יש פתח שנמצא בדלת של המארז שצריך לשים עליו מאוורר.

בהוראות התקנה של המארז מצויין שהפתח הוא בשביל מאוורר שצריך לדחוף (אוויר נכנס) אוויר על הכרטיס מסך.

השאלה שלי היא: למה יש פילטר אבק מקדימה אם אני מכניס אוויר לא נקי מהצד?

זה לא אמור להיות כך שהאוויר נכנס למארז מקדימה דרך הפילטרים ויוצא דרך שאר המאווררים?

פורסם

עדיף לא לשים בצד, שיהיה אחד שמכניס מקדימה, ו2 שמוציאים

פורסם

אבל אם אני לא שם מאוורר בצד הוא עדיין שואב אוויר למארז דרך הפתח.

פורסם

זה תלוי בלחץ שיש בתוך המארז. גם אם הלחץ במארז הוא שלילי, השאיבה של האויר גם ככה לא תהיה ממש גדולה.

זה לא רע, אז אתה לא אמור לדאוג או משהו.

פורסם

אני עובד עם המארז הזה והוא מארז מעולה. הוא מאד קומפקטי בגודל אבל בפנים יש הרבה מאוד מקום ויש פיתרון מעולה לכבלים של הספק - הכל הולך בצורה נוחה הצידה ולא משאיר זכר לכבלי הספק המיותרים.

אני הוספתי שני מאוררי ANTEC 3 COOL עם LED מקדימה ועוד אחד בצד עם פילטר שאני לא מדליק כרגע. מאורר מכניס בלי פילטר זה משהו לא כלכך מומלץ. אם שמים מאוררים מקדימה כמעט ולא יכנס מהצד אבק (אם לא שמים מאורר עם פילטר). בלי מאורר בכלל מקדימה יכנס קצת אבק מהצד אבל זה ל מתקרב למה שיכנס אם שמים בצד מאורר ללא פילטר.

מה שכן - המארז שקט אבל לא סופר שקט כמו בערך רוב המארזים בקטגוריה הזו שהם לא סופר שקטים. בשביל סופר שקט בד"כ צריך לקנות מאוררים מיוחדים או להשתמש בבקרים וזה בא על חשבון ביצועים. הרבה אנשים אומרים "המאורר שלי במארז הוא סופר שקט ואני לא שומע אותו", ברוב המקרים הם לא יודעים על מה הם מדברים ושאר המחשב שלהם רועש. ואני אזכיר שוב - אני מדבר על סופר או אולטרה שקט. בסה"כ המארז הזה מאוד שקט.

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש את המארז.

האיוורור מעולה והוא מאוד נוח.

אבל, אם אתה רוצה מינמום טמפ' זאת אומרת להוסיף שני מאווררים מקדימה, אז הוא כבר לא שקט, זה לא שאי אפשר לישון לידו,

אבל אני בטוח שיהיו כאלו שזה יפריע להם.

אם אתה מחפש להשקיע, שים מקדימה 2 מאווררי 900 שקטים, זה יהיה הפיתרון הכי טוב.

פורסם

מארז מצוין אבל ל4870 יכול להיות קצת צפוף בפנים לפי מה שהבנתי כששאלתי פה לפני שקניתי את המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה רבה עזרתם לי מאוד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים