עבור לתוכן

עזרה בנושא ספק כוח

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי מחשב עם ספק כוח hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4 ויש לי בעיות עם הכרטיס מסך במשחקים.

בפורום של nvidia המליצו על החלפת ספק הכוח.

אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי בהמלצה לספק חדש במחיר נורמאלי ואם מישהו מכיר מקום טוב לקנות באיזור המרכז.

תודה רבה!

המפרט:

- 4 processors running - Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

- 2.40 GHz Performance Rated at 4.68 GHz

- System RAM: 2 GB

- Board: Intel DP35DP

- Windows Vista Home Premium Service Pack 1

- NVIDIA GeForce 8600 GT

- Video RAM: 512 MB

- SigmaTel Audio1

- DVD: RRW GWA-4161B

- DirectX Version: DirectX 10

- Power Supply: hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4

פורסם

לא יודע למה קנית ספק כ"כ חלש אבל בכל מקרה אילו בעיות יש לך בדיוק?

פורסם

אישית אני לא משתגע על הספקים של HEC - כרמת כניסה אני ממליץ על COOLERMASTER או על ANTEC (שאישית אני מוצא אותם מעולים - יש לי סונטה 2 והמארז\ספק מעולה)

לא הייתי הולך על ספק גבוהה מ-400 למפרט כזה רק חשוב שיהיה טוב ויציב

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

קניתי HEC בלי לחשוב יותר מדי.

יש לי בעיה במשחקים תלת מימדיים כך שלעיתים קרובות כשאני נכנס ה- Textures מתחילים להתחרבש לכמה שניות, יש בעיות עםצבעים וריצודים ואז המחשב נתקע. במידה ואני מאתחל ומפעיל מחדש אז המשחק משתדר.

בפורום של nvidia אמרו שהספק לא מתאים ועדיף להחליף ל500.

בקיצור, כמה כדאי, מה שקט טוב ולמה לא יותר מ400?

תודה רבה

פורסם

לפי המפרט שלך 400 זה מספיק - יש נטיה "לרוץ" לספקים של 500 וצפונה בד"כ אין טעם

אני מריץ הרבה יותר דברים על המחשב (שני כוננים קשיחים, שני כוננים אופטיים ושני מאווררים גדולים - שכולם זוללי הספק) - ההמלצה היא ללכת על ספק טוב שקט ויציב מאשר ללכת על ספק גדול ולא יציב

רק כדרך אגב - אני ATI פאנבוי - אף פעם לא סבלתי את הכרטיסים של NVIDIA הדרייברים שלהם זה פשוט סיוט והם לא יציבים בגרוש

זה לא שלא ניסיתי - תמיד בסופו של דבר חזרתי לכרטיסים של ATI

כל טוב,,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אז COOLERMASTER או ANTEC יציבים?

יש השפעה על עמידות החומרה אם אני שם ספק גבוה יותר או נמוך יותר ממה שצריך? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2009 בשעה 15:52:43

אגב, בZAP אני רואה רק COOLERMASTER של 460/500 ומעלה...[br]פורסם בתאריך: 30.01.2009 בשעה 15:56:18
עוד משהו קטן - האם יש לך מקום מומלץ ואמין לקנות ממנו של יפשוט את הרגל בקרוב.

תודה רבה על הכל

פורסם

ממליץ יותר על ANTEC אך גם COOLERMASTER לא רע

לגבי אמינות החנות זה כבר פתח להרבה וויכוחים - אני אישית נמנע מ-IVORY בצורה גורפת וממליץ על SKYPC שבד"כ מקבלת מקום של כבוד כאן

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרת לי מאוד!

פורסם

ללכת לפי שם של חברה זה רעיון שגוי מיסודו.....

דבר ראשון- רצוי שתיתן תקציב, שנדע מה הכיוון.

דבר שני- לגבי אנטק וקולרמאסטר.... לכל חברה יש ספקים יותר טובים ופחות טובים. הספק של אנטק שמגיע עם הסונטה 3 הוא מסדרת Earthwatts, אחלה ספקים. מצד שני, ב neopower שלהם לא הייתי נוגע עם מקל.

לקולרמאסטר יש ספקים פשוטים, כמו ה Extreme power למיניהם, שהייתי שם אותם בהקבלה ל HEC ו FSP, ויש להם סדרות כדוגמת ה Silent pro/Real power pro, שאלו כבר ספקים רציניים ומכילים כמה דגמים מהטובים בקטגוריות שאליהן הם משתייכים.

במקרה שלך אני ממליץ על סיסוניק SS-ET 400W שעולה כ 270 ש"ח בחנויות ברחבי הארץ. תוכל למצוא אותו לפי מה שראיתי ב IQPC, FoxPC ו TMS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים