עבור לתוכן

מסכי מחשבי מחשב בעלות של עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חברים,

אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר:

ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים:

NEC 206WGX2

DELL 2408WFP A01

SAMSONG 971 P XXHV

מבין השלושה מה הכי מומלץ

המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים

כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים

מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ

תודה על עזרתכם

פורסם

עשית פה קצת סלט.

בהחלט זיהית נכון מסכים שהם מומלצים, בשל איכות שעולה משמעותית על זו של המסך הממוצע. יש כמובן עוד כמה וכמה מסכים איכותיים כאלה, בהחלט לא רק השלושה שציינת.

מה שכן, מדובר בשלושה מסכים שונים מאוד, ובעיקר בגודל. ה-971P הוא 19", ה-20WGX2 הוא 20" רחב, ה-2408WFP הוא 24" רחב.

גם הרזולוציות של המסכים שונות, בהתאמה. לכן קודם כל אתה צריך לבחור גודל מועדף, ואז לחפש את המסך המתאים לך בגודל הנתון.

בלי יותר מידי ברבורים, אוכל לומר שבשימושים שציינת (סרטים+משחקים), אני אישית הייתי נוטה לקראת מסך רחב וגדול, ולכן הייתי מעדיף את ה-2408WFP על פני האחרים פה.

יש עוד מסכים דומים לו באיכות בגודלו, כמו ה-Philips 240PW9EB שמעט זול יותר. כמו כן, לגבי ה-DELL היו כמה דיווחים על השהיית תמונה מוגזמת שפוגעת בחוויית המשחק במשחקים מהירים, ובמיוחד במשחקי רשת מהירים. לגבי ה-Philips עוד לא שמעתי דיווחים כאלה (אבל הוא מסך חדש יחסית, אז אין לדעת).

פורסם
  • מחבר

"יש כמובן עוד כמה וכמה מסכים איכותיים כאלה, בהחלט לא רק השלושה שציינת"

תוכל בבקשה לציין לאיזה מסכים איכותיים נוספים התכוונת?

האם הדל אינו יותר מדי גדול למרחק צפיה של כ- 70 ס"מ?

אודה על התייחסויות נוספות

תודה

פורסם

תוכל בבקשה לציין לאיזה מסכים איכותיים נוספים התכוונת?

ב-20" (לא רחב): DELL 2007FP, HP LP2065, LG L2000CP

ב-22" (רחב): DELL 2009WA, HP LP2275W

ב-24 (רחב): Philips 240PW9EB, HP LP2475W

האם הדל אינו יותר מדי גדול למרחק צפיה של כ- 70 ס"מ?

אני אישית הייתי מעדיף לתפוס כמטר ממסך כזה בזמן עבודה, אבל גם 70 ס"מ זה סביר. לא ציינת כלל שהמחשב מיועד לעבודה, ולמשחקים/סרטים זה בסדר. היתרון שלו הוא שאפשר גם לצפות מ-3 מטר וזה מספיק גדול, בעוד שמסך 20" כבר לא יספיק לחוויית צפייה מהנה במרחק שכזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על עזרתך!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים