עבור לתוכן

קבלתי עכשיו את הLG LCD 24 W2442PA, בעיה קטנה

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים

חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI

עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד.

מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור.

עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?

פורסם

לדעתי המערכת לא מסוגלת בכלל להריץ סרטי בלו-ריי באיכות האמיתית, מה שרק ה-DVI מאפשר. אני חושב שהדי-סאב גורם למערכת להתאמץ פחות, מכיוון שהוא מציג איכות ירודה.

אל תסתמך על תשובתי, אני לא מבין גדול בתחום, אם מבין בכלל. פשוט אשמח לשמוע סתירה לדברי מאחד המנהלים או המומחים :D

פורסם

Omry, זה יפה שאתה מנסה לעזור, ויפה גם שאתה מודע למגבלות הידע שלך ומסתייג מהתשובה. אבל למה בכלל לענות במצב כזה, אם אין לך מושג (ואתה מודה בכך)?

הבעיה מתחילה כשמישהו רואה את הדברים שכתבת (שהם, כמובן, לא נכונים במקרה זה), ובלי לשים לב להסתייגות יתחיל להפיץ אותם הלאה. וכך מקבלים ערימה של שמועות לא מבוססות (כמובן, אני לוקח את זה למקרה קיצוני, אבל העיקרון מובן).

כעת, לשאלה המקורית.

אם הבנתי נכון, חיברת את המחשב למסך בשני חיבורים שונים בו-זמנית (למה?)

במצב כזה, מבחינת המחשב הוא מחובר לשני מסכים שונים ועובד במצב clone, כלומר שכפול התצוגה.

בלי להיכנס ליותר מידי פרטים, במצב כזה שולחן העבודה באמת משתכפל, אבל תצוגות overlay כמו וידאו ובמקרים מסוימים משחקים לא משתכפלים ומוצגים רק במסך שנבחר להצגת תכנים אלה. כנראה, כברירת מחדל, מערכת ההפעלה הגדירה את ה-VGA כחיבור הראשי ל-overlay, ולכן אתה רואה את הוידאו רק שם.

אפשר לשנות זאת ע"י משחק עם הגדרות תצוגת הוידאו (העברה למצב overlay שונה), אבל לפעמים זה פוגם באיכות וסתם גורם בעיות.

פשוט נתק את חיבור ה-VGA. למה אתה צריך אותו בכלל?

פורסם
  • מחבר

מצחיק, פשוט אבל גאוני..

כן זה פתר את הבעיה, תודה על הפרוט הרחב.

עכשיו רק צריך מערכת שתסחוב את הסרטים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים