עבור לתוכן

גילוי דעת ערבי שפשוט חייבים לראות (מצטער, אבל באמת שאין מילים לתאר)....

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום. אני מבקש מכם להקדיש 13 דקות מזמנכם לצפייה בקטע הוידאו הבא: http://www.liveleak.com/view?i=322_1233073285

אני אמנע מלנסות ולתאר אותו כאן. יסלחו לי המודרייטורים, אבל באמת שאין מילים. מי שמכיר אותי יודע שאין לי נטייה להספים את הפורום או לכתוב הודעות ללא כותרת נורמאלית, ושכשאני אומר שאין מילים אני מתכוון לזה. אני רק מבקש שתצפו בוידאו. מי שחושב אחרי הדקה-שתיים הראשונות שמדובר בעוד וידאו של שקרי-תעמולה ערבים ותו לא, שידלג נא לאמצע הסרטון ויראה את הזוועה האמיתית. תזכרו גם שלא מדובר בקלטת וידאו של אל-קעידה או מישהו בסגנון - מדובר בתשדיר שהופיע למיטב הבנתי באחת מרשתות השידור של מצרים, הנחשבת למתונה ולבעלת ברית של המערב (ולו באופן חלקי) - או, לכל הפחות, מדובר בדובר מצרי (כנראה מקרב "האחים המוסלמים").

המילים בוידאו נאמרו כנראה בימים האחרונים (לפי תאריך ההקלטה וההעלאה לרשת המצויינים בעמוד, וגם לפי אזכור יום הזכרון הבינ"ל לשואה "בעוד כמה ימים" ע"י הדובר עצמו - החל למעשה ב27 בינואר, כלומר אתמול), בה בעת שברק חוסיין אובאמה פנה אל האומות הערביות והצהיר כי ארה"ב אינה האויב שלהן, הורה לסגור את כלא המחבלים בו נכלאו בין השאר אנשים הקשורים לפיגועי ה11 בספטמבר, והציע למעשה דיאלוג עם איראן.

לעולם לא עוד?

אני מבקש בכל לשון של בקשה שתפיצו את הקישור הזה בקרב חבריכם, בעיקר אלה הנוטים למחנה השמאל. שיראו עם מי הם רוצים לעשות "שלום". כל מי שפעיל בפורומים בינ"ל באינטרנט, בעיקר אלה שהוצפו בימי "עופרת יצוקה" בתעמולה אנטי-ישראלית ארסית, אנא פרסמו גם שם.

פורסם

עוד סרטון שמראה לנו למה האיסלם הוא הסרטן של העולם הזה. במוקדם או במאוחר נצטרך להרוג את כל האיסלמים המנהיגים האלו שמסיטים את העולם לרוע, להרס, לטרור ולפחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים