עבור לתוכן

טמפ' מקסימום לכרטיס GT7600 256MB 128BIT ועשיית אוברקלוקינג בתוכנה ATITool

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שמותר לעבוד עם הכרטיס מסך הזה במשך שעות ארוכות(למשל במשחק וכו'..)

בלי אוברקלוקינג, כמה במאמץ צריך להיות פחות או יותר וזה בסדר?

אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה ATITool, והעלתי כבר מ560 ל600 בCORE בשלושת הפרמטרים בתוכנה(2D, 3D Low Power, ו-3D Pref.)

עשיתי SCAN FOR ARTIFACT וחיכיתי במשך רבע שעה שלמה - ולא קיבלתי שום דבר, הכל בסדר גמורהעניין הוא שהוא לא עשה עם הקוביה הזאת תלת מימד וסובב אותה.. למה?

האם אני קודם צריך ללחוץ SET CLOCK? או שזה בכלל כפתור רק אחרי שאני יודע בטוח שהכל יציב?

הרי אני רואה שכבר באמת זה על 600 והכל, אבל איך אני גורם לו לעשות את הבדיקה של התלת מימד לראות אם הוא יציב על העאלה של ה40HZ האלה על הCORE?

וכמובן להמשיך הלאה, לעלות עוד ועוד לאט לאט בCORE, עד ליכולת המקסמילית שלו, ואז לפנות לMEMOREY..

עשיתי בהתחלה FIND MAX CORE, אבל זה בדק ובדק(עם הקוביה התלת מימדית) עד שקרס ב690 לCORE. אבל שוב, איך אני מגדיר לו ידנית את העניין הזה של התלת מימד והיציבות?

נ.ב עיינתי בFAQ, ולא ראיתי משהו שיכול לעזור לי שם.

תודה לעוזרים.

פורסם

לא מומלץ לעבוד את ה80+ במאמץ..במנוחה באזור ה50-60+- זה בסדר ..אבל זה תלוי בטמפ' מארז/סירקולציה וכו.

כמו כן תתקין RIVA TUNER יותר קל לעבודה..תבצע משם את הOC..

תתחיל מהליבה..כמו כן תריץ 3DMARK06 כמה לופים..ותשחק לבדוק את היציבות..

פורסם
  • מחבר

כן , רק שאני לא יודע כל כך להשתמש בתוכנה.

הלכתי לפי המדריך שמצאתי ברשת, נכנסתי לSYSTEM SETTINGS, בלשונית OVERCLOCK סימנתי בV את Enable DRIVER LEVEL HARDWARE OVER CLOCK

עכשיו בצד זה על לשונית STANDRD 2 לתור התחלה, והתחלתי לשחק עם הבאר של הCORE, העאלתי ב5 או 10 וגם סתם ב40-50 - אבל אין לי את הכפתור TEST למטה כמו שרואים אצל אחרים!!

למה??

הנה תמונה:

dnrkizuzmzol.bmp

אם לא עובד: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnrkizuzmzol.bmp

עידכנתי שלשום את הדרייבר של הכרטיס מסך מגרסה 169.11 לגירסה 181.22 (כמובן מותאמת למערכת הפעלה שלי, XP 32BIT, וכו' וכו')

עכשיו הקטע הוא מתי שאני מפעיל את התוכנה, אני מקבל מעין אזהרה שזה לא יתמוך או משהו.. אולי זה קשור?

תמונה:

my.php?i=5wmgt4mmxmuy.bmp

אם לא עובד: http://www.siz.co.il/my.php?i=5wmgt4mmxmuy.bmp

עכשיו למה לעזעזאל שזה לא יתמוך בדרייבר החדש? אני בטוח שיש אלפי אנשים גם כן עם הדרייבר 181.11 וזה עובד להם טוב מאוד

יש לציין שהורדתי את הגירסה האחרונה של התוכנה, וגם חיכיתי כמה דקות עם הDATABASE הזה ...

פורסם

תשתמש בגירסה הכי אחרונה של התוכנה..2.2..

פורסם
  • מחבר

נו, אז איזה גירסה אתה חושב שאני משתמש?

כמו שכתבתי:

יש לציין שהורדתי את הגירסה האחרונה של התוכנה, וגם חיכיתי כמה דקות עם הDATABASE הזה ...

:nixweiss:

פורסם

לגבי ההתראה..אולי התוכנה לא נבדקה אבל היא עובדת מנסיון..

הכפתור TEST לא קיים כבר..על מנת לבדוק יציבות יש לך תוכנות כמו 3DMARK...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הטמטום שהורידו את הכפתור TEST[?....] ???

כמה זמן לוקחת בדיקה ממוצעת ב3DMARK06?

ניסתי אתמול לעשות סתם ניסיון הגעתי ל3 שלבים ואחרי גם בדיקה של המעבד או משהו..

אני צריך לדעת משהו ספיציפי איך להתעסק עם התוכנה? ראיתי שיש כפתור change ו-detalis..

צריך לשנות בהם משהו?

פורסם

את זה תפנה למפתחים של התוכנה (-: לגבי השימוש בתוכנה.. פשוט תריץ מבחן.. לוקח באזור ה15 דקות עד לסיום וקבלה של הציונים..ובגדול כל עוד לא רכשת את התוכנה אתה לא יכול (ואין צורך) לשנות כלום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים