פורסם 2009 בינואר 2816 שנים בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \:עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל.בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים במידה ואתה משתמש ויסטה, אני יכול להמליץ לך לבטל את ממשק הAEROS(האנימציה השקופה והתלת ממדית בתפריטים)-לי זה עזר הרבה, כמו כן יתכן שמדובר בוירוסים ועלוקות לסוגיהן.-בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר אולג, קודם כל זה עבד בלי שום בעיות עד לא מזמן.ומעבר לזה, תסתכל על המפרט שלי.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים קראתי פעם שבעיה כזו נפתרה ע"י התקנת DirectX בגרסה העדכנית ביותר, אולי שווה לנסות.אפשר לדעת מה בדיוק עשית עם ATI Overdrive, והאם ההאטה מתבטאת בפעולות ממשק (כמו פתיחת/גרירת חלונות ותפריטים), בפעולות התומכות בהאצת GPU (מפורטות למטה), או בביצועי משימות עריכה באופן כללי?רשימת הפיצ'רים התומכים בהאצת GPU:# Smooth Display at ALL Zoom Levels# Animated Zoom Tool# Animated Transitions when doing a One Stop Zoom# Hand Toss Image# Birdseye View# Rotate Canvas# Smooth Display of Non Square Pixel Images# Pixel Grid# Move Color Matching to the GPU# Draw Brush Tip Editing Feedback via GPU
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר בעיקר ברנדרינג לייב של הקנבס. יש וידאו: http://www.divshare.com/download/6468511-3eeעם הOVERDRIVE עשיתי auto-tune, ואחרי שראיתי ארטיפקטים, ביטלתי אותו לגמרי.אגב, בניצ'מרקים של כל מיני פעולות עיבוד מראים שהעיבוד תמונה במהירות סבירה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מברשות.. פאטרנים סטיילים פונטים מעמיסים לך על הפוטושופ .. תבדוק את זה , לא בטוח שזה זה ..
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לא היו לי בעיות במשחקים, אז לא ממש.איך עושים את זה בויסטה?אני לא יודע לצערי. אבל לא נראה לי שזה תהליך מורכב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.