עבור לתוכן

חוות דעת על שידרוג המערכת תקציב 2.5k

Featured Replies

פורסם

חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם...

בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k

המטרות שלי!

אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי....

כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע שירים,אינטרנט-אייסיקיו מסנג'ר גלישה באתרים וכו'... כמו כן אני לא לא מעוניין לשחק על הרזולוציה הכי גבוה ולא מעוניין לשפוך סתם כסף אם אין לו מטרה כאמור אני לא משחק הרבה במחשב אבל אני מעוניין לשדרג את המחשב שייתן ביצועים טובים כשכן יש לי זמן כי לאחרונה הוא כבר לא עומד בדרישות שלי...

אז הינה המטרות:

משחקים,שירים,סרטים,אינטרנט

בעיקרון אני ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאני מעוניין לשדרג אך ורק את :

1)המסך

2)הכרטיס מסך

3)מעבד

)ספק כוח

הינה המערכת הקודמת שלי:

(אני מסמן את החלקים שיעברו שידרוג)

מעבד- intel core 2 duo e6300

לוח אם- GA965PS3 Gigabyte

3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston

הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb

דיסק קשיח: 160 g.b sata2

מסך: lg L1750SQ 17

ספק: ג'נרי

המערכת המשודרגת :

מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤ 368

כרטיס מסך : PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤ 788 אוו שאני יקח את של club3d

(בעיניין הכרטיס מסך אני פתוח להצעות לגבי ATI /geforce כלומר אם קיים כרטיס שמקביל לביצועים של הכרטיס שציינתי והוא זול יותר או משתלם יותר מבחינת ביצועים אני מוכן לשמוע עליו כל עוד והוא לא מביא אותי לחריגה נוספת אלא החריגה היא בגבול הטעם הטוב של עוד 100 שח')

ספק כוח : SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤ 284

מסך : SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤ 1058

זה החלק בו אני מבקש את העזרה שלכם והפעם אחת ולתמיד!!! אני רוצה לשמוע חוות דעת על השידרוג שעשיתי ,עיצות לשיפור ויעול וחיסכון של השידרוג/המערכת...

תודה יום טוב לכולם...! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים