עבור לתוכן

DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory .

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ .

האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס .

אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח !

DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory

BH-5 Memory Chips !!!

NIS 503.62

אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

פורסם

משום שהPCB של הזכרונות של Winbond הוא ג'נרי או יותר נכון "לא ידוע" ומשום כך הOC הוא חלש ועדיף זכרונות מבית Twinmos הזכרונות של Winbond לא רעים חלק היצלחו להגיע אתם לביצועים יפים וחלק מתחרתים על היום שבו הם קנו אותם, אני ממליץ שתקנה את הTwinmos בראש שקט, למרות שבזמן האחרון יש שמועות שזכרונת Twinmos עושים בעיות אם לוחות הNforce 2, מסקנה: תקנה מה שמתאים לך, מה שבתקציב שלך ומה שעונה על הדרישות שלך.

זו לפחות דעתי...

פורסם
  • מחבר

בואינה איזה מוזר...WINBOND מייצרת צ'יפים טובים אבל הזכרונות עצמם חרא...

אבל מה שאני באמת מודאג אליו זה זה :

למרות שבזמן האחרון יש שמועות שזכרונת Twinmos עושים בעיות אם לוחות הNforce 2,

שמועה או מבוסס ?

פורסם

בפורום של HWZ יש דיי הרבה אנשים אם מפרט שכולל לוח Nforce 2 אם זכרונות TwinMOS ולא שמעתי על אף תלונה, אבל מסתובבת באויר שמועה כזאת.

פורסם

מישהו פתח ת'רד על זה לפני כמה זמן תעשה חיפוש

פורסם
  • מחבר

בפורום של HWZ יש דיי הרבה אנשים אם מפרט שכולל לוח Nforce 2 אם זכרונות TwinMOS ולא שמעתי על אף תלונה, אבל מסתובבת באויר שמועה כזאת.

אז רק שמועה ? יופי . אז אין מה לדאוג...

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מחיה תרד ישן אבל אם מישהוא רוצה להיפטר או להחליף שני סטיקים של וינבונד 3200 תמורת סמסונג בתוספת מחיר או מוצרים שיפנה אליי דחוף!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים