פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לפני כמה ימים היתה לי תקלה בדיסק קשיחעכשיו משום מה הoutlook לא עובד - כותב שחסרים לו קבצים (archive2)איך אפשר לאפס את ההגדרות של התוכנה ולהגדיר מחדש חשבונות, קבצים ויומנים ?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים קודם כל זאת לא בעיית חומרה לכן תשים לב להבא איפה אתה פותח את הדיון.היו לך קבצי PST לפני זה? האם מדובר על outllok או outlook express?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר אוקי סליחה, אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר את זה לתקלות תוכנה.יש לי את החבילה של אופיס 2007 כולל outlookכנראה שהיו קבצים עכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותם.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר הבנתי שאי אפשר לשחזר.הבעיה היא שכרגע אי אפשר להפעיל את התוכנה בכלל (מופיעה הודעה שחסרים הקבצים)אני רוצה שהתוכנה תפעל ואני אגדיר מחדש את חשבונות הדוא"ל וכו'תודה
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים איזה קבצים היא מודיע שחסר?ניתן גם להפעיל אותה בכל מיני מצבים אבל קודם צריך להבין את מהות הבעיה.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר archive2.pstואז אני מקבל את ההודעה:אין אפשרות להפעיל את Microsoft office outlook. אין אפשרות לפתוח את חלון outlook. אין אפשרות לפתוח את קבוצת התיקיות. לא היתה אפשרות לפתוח את מאגר המידע.כשלוחצים OK הוא יוצא
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מוזר שזה מופיע לך אחלרי פירמוט...בכל מקרה תנסה להפעיל את התוכנה עם /cleanprofileכלומר התוכנה והתוספת של הסינטקס לדוגמאoutlook.exe /cleanprofileאתה יכול להוסיף את הסינטקס בקיצור דרך או דרך start>run.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.